Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 χιλιάδες οικονομολόγοι καλούνται να εκλέξουν τη νέα Διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και βέβαια την Διοίκηση στο 14ο Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Κρήτης ΟΕΕ.

Η παράταξή μας, Προοδευτική Δημοκρατική Συνεργασία Οικονομολόγων (Π.Δ.Σ.Ο.), ανανεωμένη με καινούργια πρόσωπα και σύγχρονες ιδέες στέκεται δίπλα στις ανάγκες των Οικονομολόγων του σήμερα & του αύριο. Παρακαταθήκη μας είναι σαφώς όλες οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις του παρελθόντος που εφάρμοσε η ΠΑΣΚΟ-Σ στο πέρασμα των χρόνων στο Οικονομικό Επιμελητήριο. Κρατάμε τα θετικά του παρελθόντος και ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον, με μοναδικό μας μέλημα να σταθούμε αντάξιοι των προσδοκιών όλων των συναδέλφων μας.

Σας καλούμε να ενώσουμε όλοι μαζί την φωνή μας, για ένα Σύγχρονο, Εξωστρεφές Οικονομικό Επιμελητήριο, που θα είναι δίνει ρεαλιστικές λύσεις στα προβλήματα που πλήττουν τον κλάδο μας και θα είναι παρόν στα κρίσιμα οικονομικά και αναπτυξιακά προβλήματα της χώρας, δίνοντας συγχρόνως πνοή ανανέωσης για το μέλλον.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook