Το 13ο… Εν Χανίοις είναι γεγονός και είναι ανανεωμένο.

Aρκετός κόσμος, λάτρεις της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας εδώ και πάρα πολλά χρόνια, εδωσαν το “παρών” στην παρουσίαση του 13ου τόμου “ΕΝ ΧΑΝΙΟΙΣ 2019” που πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης», από την επιμελήτρια της Έκδοσης, κα. Ζαχαρένια Σημανδηράκη, με παράλληλη προβολή σχετικών διαφανειών.

Αποτελεί την επίσημη και ετήσια έκδοση του Δήμου Χανίων η οποία φέτος έχει μια μικρή αλλά συμβολική ανανέωση ως προς το εξώφυλλο του τεύχους και αυτό αποτελεί προσδοκια των επιμελητών της έκδοσης ότι θα είναι μια νέα αρχή για μια νέα πνοή, έτσι ώστε το ΕΝ ΧΑΝΙΟΙΣ να έχει μια μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Η επιμελήτρια της έκδοσης κα. Ζαχαρένια Σημανδηράκη αναφέρθηκε εμπεριστατωμένα στη φετινή έκδοση του “Εν Χανίοις” ενώ δήλωσε ότι: “το “ΕΝ ΧΑΝΙΟΙΣ” που ξεκίνησε το 2007 είναι η επίσημη και ετήσια έκδοση του Δήμου Χανίων. Η αγάπη του κόσμου, η απόδοση και η υποδοχή από το αναγνωστικό κοινό είναι εντυπωσιακή όπως εντυπωσιακά είναι και τα κείμενα που δημοσιεύονται κάθε φορά μέσα στον τόμο.”

Φυσικά η είσοδος ήταν ελεύθερη για το κοινό, ενώ μετά την εκδήλωση άπαντες είχαν την ευκαιρία να προμηθευτούν δωρεάν τον νέο τόμο.

Να σημειωθεί δε ότι ο τόμος διανέμεται δωρεάν και στο Δημαρχείο Χανίων.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook