Ο γαμπρός έχει κατηγορηθεί για φόνο

Η νύφη δεν άντεξε την βίαιη συμπεριφορά του κουμπάρου και το ζευγάρι δεν έχει βρεθεί μετά την τελετή. 

Εξελίξεις στην υπόθεση με τον γάμο στον ο κουμπάρος έριξε μπουνιά στη νύφη. 

Ο αδερφός του γαμπρού και κουμπάρος του ζευγαριού Τόμος, εκτός από τη νύφη επιτέθηκε και στη μαμά της Linda, τις αδερφές της Dion and Cally και στον διοργανωτή του γάμου.

Μάλιστα σύμφωνα με μαρτυρίες ο αδερφός του γαμπρού δεν προχώρησε σ΄αυτή την πράξη επειδή απλώς είχε πιει αλλά κυρίως επειδή διαφωνούσε με τον γάμο καθώς πίστευε πως ο αδερφός του δεν έπρεπε να παντρευτεί την συγκεκριμένη κοπέλα. 

Σύμφωνα με την Daily Mail, η 26χρονη κοπέλα χώρισε λίγες μόνο ώρες μετά την τελετή και όπως αναφέρει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ το ζευγάρι έχει να ειδωθεί από την τελετή. 

Πλέον έχουν περάσει τέσσερις ολόκληροι μήνες από τον γάμο και η κοπέλα δεν μπορεί ακόμα να ξεπεράσει το σοκ. 

Όσον αφορά τον 25χρονο γαμπρό, επέστρεψε στο πατρικό του σπίτι με το στενό οικογενειακό του περιβάλλον να αναφέρει ότι ο γάμος και η σχέση τους διαλύθηκε μέσα σε μια μέρα μέρα εξαιτίας του αδερφού-κουμπάρου του. 

Ο γαμπρός έχει κατηγορηθεί για φόνο

Ο 25χρονος Steffan Wilson που είναι στρατιωτικός, φέρεται να έχει κατηγορηθεί για φόνο. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Mirror, τον Ιούλιο ο Steffan κατηγορήθηκε ότι τραυμάτισε μέχρι θανάτου έναν 43χρονο πατέρα δυο παιδιών στο Northallerton, στο North Yorkshire, την 1η Δεκεμβρίου του περασμένου έτους. 

Όπως ανέφερε η οικογένεια του εκλιπόντος, τον χτύπησε τόσο άσχημα που αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση και στην συνέχεια άφησε την τελευταία του πνοή.

gazzetta.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook