Ξεκίνησε και επίσημα η λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Ηρακλείου για την φετινή σχολική χρονιά.

Η πρώτη συνάντηση των εθελοντών καθηγητών, μαθητών, συντονιστών και του Αντιδήμαρχου Παιδείας Νίκου Αγγελάκη πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου το απόγευμα, στο κτιριακό συγκρότημα του 7ου Λυκείου Ηρακλείου.

Εκπαιδευτικοί και μαθητές ενημερώθηκαν για το αναλυτικό πρόγραμμα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου καθώς και για τους χώρους διδασκαλίας. Μαθήματα θα γίνονται τόσο στους χώρους του 7ου Λυκείου (Οδός Γεωργίου Μαράντη), όσο και στο κτιριακό συγκρότημα του 6ου ΕΠΑΛ (Κηπούπολη).

Όπως επεσήμανε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Νίκος Αγγελάκης «Το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Ηρακλείου καλύπτει μία μεγάλη και σπουδαία ανάγκη των παιδιών της πόλης. Πρόκειται για μία ουσιαστική προσπάθεια και προσφορά των εκπαιδευτικών τους οποίους και ευχαριστούμε! Παράλληλα, ακρογωνιαίος λίθος είναι οι Κοινότητες που σηκώνουν το βάρος της οργάνωσης ωστόσο τίποτα δεν θα γινόταν αν δεν το στήριζε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός».

Υπενθυμίζεται ότι οι μαθητές που πληρούν τις προϋποθέσεις μπορούν να συνεχίσουν να επικοινωνούν με τα γραφεία των Κοινοτήτων για πληροφορίες και εγγραφές ενώ και όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν να προσφέρουν υπηρεσίες από τον ελεύθερο χρόνο τους, έχουν την δυνατότητα να συνεχίσουν να επικοινωνούν με τις αρμόδιες υπηρεσίες ανά Κοινότητα για να πάρουν τις σχετικές πληροφορίες.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Κοινωνικό Φροντιστήριο στον συντονιστή Ευάγγελο Κουτουμάνο στο τηλέφωνο 6982521325.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook