“Δεν γνωρίζαμε ότι είχαμε στην πόρτα μας, προς διάθεση, τόσα φτηνά καύσιμα, με συγκεκριμένο μάλιστα κοστολόγιο και ξοδευόμασταν κάθε μέρα” 

Απαντήσεις στα δημοσιεύματα γνωστής ιστοσελίδας, αναφορικά με τις χαμηλές τιμές των καυσίμων, στο Υπηρεσιακό Πρατήριο της ΕΛ.ΑΣ που βρίσκεται στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων, έδωσε η Ένωση Αστυνομικών υπαλλήλων Χανίων, τονίζοντας ότι δεν ευσταθούν αυτές οι πληροφορίες. 

Δείτε εδώ το κείμενο που δημοσιεύθηκε σε ιστοσελίδα αναφορικά με την τιμή των καυσίμων. 

Η απάντηση της Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων Χανίων: 

“Καθώς πλησιάζουμε τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων, η εικόνα της χαρούμενης οικογένειας που απολαμβάνει χριστουγεννιάτικες ιστορίες από τον πατέρα ή την μητέρα της οικογένειας, μπροστά από το τζάκι, είναι χαραγμένες στο μυαλό μας.

Κάπου εκεί, στην κατηγορία των φανταστικών ιστοριών, τοποθετείται η δημοσίευση του αγνώστου υπογράφοντα Αστυνομικού Χ σε γνωστό αστυνομικό site της Αθήνας. Ενδεχομένως να ακολουθήσει και άλλη «φανταστική» καταγγελία με υπογράφων τον…άγνωστο…Θου Βου…

Δεν γνωρίζαμε ότι είχαμε στην πόρτα μας, προς διάθεση, τόσα φτηνά καύσιμα, με συγκεκριμένο μάλιστα κοστολόγιο και ξοδευόμασταν κάθε μέρα…

Προς τιμήν του το εν λόγω site ανήρτησε εν συνεχεία νέο άρθρο κάνοντας μνεία στις αντιδράσεις των συναδέλφων μας, υπηρετούντων στο Νομό Χανίων, για αναληθείς καταγγελίες.

Καλούμε τον άγνωστο Αστυνομικό Χ…ή Superman…ή Spiderman… εάν και εφόσον έχει αδιάσειστα στοιχεία για τα καταγγελλόμενα εις βάρος συναδέλφων – μελών μας, να τα καταθέσει στις αρμόδιες εισαγγελικές και υπηρεσιακές αρχές.

Το σωματείο μας είναι ΠΑΡΩΝ για να υπερασπιστεί τα μέλη όποτε του ζητηθεί και δεν ανεχόμαστε ανυπόστατες καταγγελίες και χαρακτηρισμούς εις βάρος μας τύπου Αστυνομικού Χ…ή Βουλευτού Νίκης Κασιμάτη”.     

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook