Πώς μπορείτε να συμμετάσχετε

Ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει για ακόμα μια χρονιά διαγωνισμό για την καλύτερα στολισμένη Χριστουγεννιάτικη βιτρίνα.

Τι αναφέρει στην ανακοίνωση του ο Εμπορικός σύλλογος Χανίων:

“Στόχος του διαγωνισμού, είναι να παροτρύνει τους καταστηματάρχες της πόλης, παρά την οικονομική κρίση και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος του Εμπορίου, να στολίσουν τις βιτρίνες των καταστημάτων τους προκειμένου ν’ αλλάξει η ψυχολογία, τόσο των εμπόρων, όσο και των καταναλωτών που την περίοδο των εορτών  θα θελήσουν να κάνουν τα ψώνια τους, από την τοπική αγορά.

Αξίζει να σημειωθεί πως, οι βιτρίνες θα αξιολογηθούν την εβδομάδα των Χριστουγέννων από έναν διακοσμητή και μια αρχιτέκτονα και τα δώρα που θα διανεμηθούν στην καλύτερη βιτρίνα είναι τα παρακάτω:

1ο Δώρο. Ένα  κουπόνι αξίας 400,00 ευρώ (τετρακόσια ευρώ)  από ταξιδιωτικό γραφείο με το οποίο ο νικητής μπορεί να εξαργυρώσει με ταξιδιωτικές υπηρεσίες της αρεσκείας του (εισιτήρια, εκδρομές κλπ.) .

2ο Δώρο. Διαφημιστική προώθηση  της επιχείρησης από εταιρεία ( διάρκειας ενός μηνός  (1 μήνα ), η οποία  περιλαμβάνει 180 σποτς/μήνα που θα  μπορούν να μεταδίδονται σε ώρες και ημέρες που επιθυμεί η επιχείρηση .

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook