Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες μαθητών και μαθητριών των Χανίων στους Αγίους Αποστόλους.

Οι αγώνες διοργανώθηκαν από την ΟΕΣΑΔ Χανίων των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χανίων, με την υποστήριξη της Αντιπεριφέρειας Χανίων, του Δήμου Χανίων, της 5ης Ταξιαρχίας και του Ελληνικού Ερυθρού Σταύρου.

Η ενημέρωση του Δήμου Χανίων έχει ως εξής: 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα οι αγώνες ΄΄αθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ΄΄ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ και ΔΡΟΜΟΥ ΕΠΙ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ, στο Άλσος των Αγίων Αποστόλων, που διοργανώθηκαν από την ΟΕΣΑΔ ΧΑΝΙΩΝ (ΟΜΑΔΕΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ) των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χανίων, με την υποστήριξη της Αντιπεριφέρειας Χανίων, του Δήμου  Χανίων, της 5ης Ταξιαρχίας και του Ελληνικού Ερυθρού Σταύρου.

Στους αγώνες συμμετείχαν συνολικά 270 μαθητές/τριες, ενώ σε αυτούς παρευρέθηκαν περισσότερα από 200 άτομα (γονείς, κ.α). Παράλληλα σε συνεργασία μα τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Πρασίνου & Περιβάλλοντος, Τσουπάκη Μιχάλη και την Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Χανίων πραγματοποιήθηκε δεντροφύτευση (40 αλμυρίκια στην κεντρική παραλία των Αγίων Αποστόλων) στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης των μαθητών Δημοτικού για το περιβάλλον.

Επισημαίνεται ότι η παράλληλη δράση έδεσε αρμονικά με τη μαθητική αθλητική διοργάνωση, καθώς το Άλσος των Αγίων Αποστόλων συνδυάζει ιδανικά την άθληση με το περιβάλλον.  

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook