Το έβδομο σεμινάριο του κύκλου με θέμα «Πολιτισμός και Άνθρωπος: μία διαχρονική προσέγγιση» που διοργανώνεται από το Μουσείο Ιατρικής Κρήτης.

Το σεμινάριο πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προπτυχιακού μαθήματος της Ιατρικής Σχολής Ιατρική και Επιστήμες του Ανθρώπου (Medical Humanities) (Επιστημονικός Υπεύθυνος: Διευθυντής Μουσείου Ιατρικής Κρήτης, Καθηγητής Ιατρικής Σχολής Ι. Μουζάς) με ομιλητή τον κ. Χ. Πλατανάκη, Επίκουρο Καθηγητή Ελληνικής & Ρωμαϊκής Πολιτικής Σκέψης, Ε.Κ.Π.Α., και με θέμα Αρχαίες διαμάχες για τη σχέση σώματος και ψυχής, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 18.12.19 στην Αίθουσα Τσαμπαρλάκη (Μουσείο Ιατρικής Κρήτης, Ιατρική Σχολή, Πανεπιστημιούπολη Βουτών, 14.00-16.00).

Τα μαθήματα βασίζονται στη διαθεματική σύνδεση της Ιατρικής με τις ανθρωπιστικές και κοινωνικές επιστήμες. Σε αυτό το πλαίσιο οι διδάσκοντες των μαθημάτων προέρχονται από διαφορετικούς χώρους έρευνας. Τα μαθήματα είναι ανοικτά και προσφέρονται δωρεάν εκτός από τους φοιτητές της Ιατρικής και σε φοιτητές του Πανεπιστημίου Κρήτης καθώς και σε μη φοιτητές.

Χάρτης για την ακριβή τοποθεσία του Μουσείου Ιατρικής μέσω Google maps βρίσκεται στο: https://tinyurl.com/yyu5wb7f

Πληροφορίες: Δρ Βασιλική Καμπουρέλλη, Μουσείο Ιατρικής Κρήτης, τηλ.: 2810-394680, e-mail: [email protected].

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook