Με την παρουσία του Βουλευτή Γιάννη Ραγκούση και αρκετού κόσμου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής συνεστίαση του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά

Ο Βουλευτής Β’ Πειραιώς κ. Ραγκούσης αλλά και τα άλλα στελέχη του κόμματος εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για την πορεία ανασυγκρότησης  και προσέλκυση νέων μελών στον  ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

“Φτιάχνουμε κάτι πολύ μεγάλο, πολύ δυνατό, κάτι πολύ καλό για τον ελληνικό λαό……Γινόμαστε ο πόλος συσπείρωσης όλων των προοδευτικών πολιτών. Αυτών που θέλουν πραγματικά μια προοδευτική διακυβέρνηση. Είναι πολύ σημαντικό το ότι βρισκόμαστε σε μια φάση εγγραφής νέων μελών. Η νέα γενιά έχει δείξει την προτίμηση της σε εμάς και το έδειξε στα ψηφοδέλτια, και όσο πάει ο καιρός αυτό το ρεύμα δυναμώνει.”” είπε μεταξύ άλλων ο κ. Ραγκούσης 

“Από τα μηνύματα που έρχονται από όλη την Ελλάδα ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία είναι μια παράταξη εγγύηση. Μια κίνηση που αλλάζει, ανασυγκροτείται, επαναδιατυπώνει ένα πρόγραμμα σε μια νέα εποχή προκειμένου να ανταποκριθεί υπέρ των ασθενέστερων και των μεσαίων στρωμάτων που πρέπει να περιγράψει και να το κάνει πράξη ο ΣΥΡΙΖΑ την επόμενη φορά που θα γίνει κυβέρνηση” ανέφερε ο Βουλευτής Χανίων Παύλος Πολάκης.

Ο πρώην Βουλευτής και υπουργός Γιώργος Σταθάκης, ως πρόεδρος της επιτροπής για το νέο πρόγραμμα, είπε ότι το κόμμα πρέπει στη νέα του καμπή να εστιάσει στην κλιματική αλλαγή, τις ανισότητες και τα κοινωνικά δικαιώματα, ενώ ερωτώμενος για το αν ο ΣΥΡΙΖΑ καλύπτει τον χώρο της κεντροαριστεράς είπε: “Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα αριστερό κόμμα που εκ των πραγμάτων έτσι όπως εξελίσσεται η πολιτική του τόπου καλείται να καλύψει και το χώρου του μεγάλου κέντρου και της δημοκρατικής παράταξης. Δεν χρειάζεται όμως με αυτό να αλλοιώνει την φυσιογνωμία του, αλλά ούτε φυσικά να μείνει αμετακίνητο και να μην προσαρμόσει τις θέσεις του και την οργάνωση του για να καλύψει το χώρο της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης και αυτό κάνει νομίζω.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook