Μυστήριο επικρατεί γύρω από τις συνθήκες και τα αίτια θανάτου του – Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα

Την πιο άσχημη κατάληξη είχε η εξαφάνιση του νεαρού ηθοποιού που αναζητούσε η Αγγελική Νικολούλη και η εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, ο νεαρός ηθοποιός εντοπίστηκε το βράδυ της Πέμπτης νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο του στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου.

Τα ίχνη του 34χρονου ηθοποιού είχαν χαθεί από την περασμένη Παρασκευή και η μητέρα του με την αδερφή του είχαν απευθυνθεί για τον εντοπισμό του δικού τους ανθρώπου στην Αγγελική Νικολούλη και στην εκπομπή της «Φως στο Τούνελ».

Μυστήριο όμως επικρατεί γύρω από τις συνθήκες και τα αίτια θανάτου του νεαρού ηθοποιού καθώς κάτοικοι της περιοχής που βρέθηκε το όχημα του και εκείνος νεκρός μέσα σε αυτό, υποστηρίζουν πως το αυτοκίνητο με τον ίδιο αποκλείεται να ήταν στο συγκεκριμένο σημείο εδώ και μια εβδομάδα και να μην το είχαν δει.

Πότε έκλεισε το κινητό του

Το τελευταίο στίγμα από το κινητό του νεαρού δόθηκε το Σάββατο στις 09.05 το πρωί στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου. Από τότε χάθηκαν τα ίχνη του.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής ιατροδικαστικά δεδομένα τα αίτια του θανάτου του είναι απροσδιόριστα με όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Τι λέει η Αγγελική Νικολούλη

Η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και ανέφερε πως είναι σοκαρισμένη από τη συγκεκριμένη εξέλιξη.

«Έχουμε σοκαριστεί από την είδηση του θανάτου του Στράτου ανήμερα της γιορτής του γιατί θα τον αναζητούσαμε απόψε με τη μητέρα του και την αδερφή του. Έχουμε συγκεντρώσει και στοιχεία για αυτή την περίεργη υπόθεση και έχουμε εικόνες από βίντεο.

Μας ζήτησε η οικογένειά του να συνεχίσουμε την έρευνα γιατί πιστεύουν ότι κάποιοι αφαίρεσαν τη ζωή του Στράτου και τον μετέφεραν στο σημείο που βρέθηκε. Θα τα δούμε όλα απόψε όπως και την έρευνα των ιατροδικαστών» ανέφερε η δημοσιογράφος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook