Επιβεβαίωσε ότι η ομολογία της ανθρωποκτονίας του άτυχου καπετάνιου από την σύζυγό του, δόθηκε ενώπιον του εισαγγελέα

Με την κατάθεση του αστυνομικού που χειρίστηκε την υπόθεση του Θανάση Λάμπρου, συνεχίστηκε την Παρασκευή (13/12) η δίκη για την υπόθεση της Κοιλάδας στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο του Ναυπλίου. Ουσιαστικά ο αστυνομικός επανέλαβε όλα όσα είχε πει και στις προηγούμενες φορές που είχε κληθεί να καταθέσει.

Σε ερωτήσεις που δέχτηκε από την έδρα και την πολιτική αγωγή, επιβεβαίωσε ότι η ομολογία της ανθρωποκτονίας του άτυχου καπετάνιου από την σύζυγό του, δόθηκε ενώπιον του εισαγγελέα. Επίσης, αρνήθηκε για πολλοστή φορά ότι οι καταθέσεις που έλαβε από την αδελφή και την μητέρα της κατηγορουμένης ήταν κατασκευασμένες.

Ανάμεσα σε άλλα, που κλήθηκε να περιγράψει για ακόμη μία φορά ο αξιωματικός της ΕΛΑΣ., τόνισε πως η υπόθεση είναι ξεκάθαρα ανθρωποκτονία και δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο αυτοχειρίας.

Η κατάθεσή του θα συνεχιστεί στην επόμενη συνεδρίαση με την εξέτασή του και από την υπεράσπιση και ενδεχομένως να γίνει και κατ’ αντιπαράσταση με τη μάνα και την αδελφή της κατηγορούμενης, ενώ ακολουθεί και η εξέταση του πραγματογνώμονα της οικογένειας. Η δίκη αναμένεται να συνεχιστεί την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020.

 

 

 

 

 

 

 

 

anikolouli.gr/star.gr

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook