Χιλιάδες επιστήμονες οικονομολόγοι θα βρεθούν την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 στις κάλπες, εκλέγοντας νέα διοίκηση στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος και στο Τμήμα Ανατολικής Κρήτης.

H ΔΗμοκρατική ΚΙνηση Οικονομολόγων του ΟΕΕ Τμήματος Ανατολικής Κρήτης την τελευταία τριετία μέσα από μία σειρά παρεμβάσεων κατάφερε να θέσει θέματα υπέρ των συναδέλφων οικονομολόγων και λογιστών που απασχολούν την καθημερινότητα τους και γενικότερα την τοπική
επιχειρηματικότητα. Στόχος μας ήταν και είναι να ενισχυθεί το κύρος του ΟΕΕ στην τοπική κοινωνία.

Το ΟΕΕ του Τμήματος Ανατολικής Κρήτης πρέπει να γυρίσει σελίδα και να εκπροσωπηθεί από μία παράταξη που να γνωρίζει πώς να διεκδικεί και να επιτυγχάνει τους στόχους του προς όφελος των μελών του και της τοπικής οικονομίας. Εχουμε αποδείξει ότι είμαστε η παράταξη που έχει αναδείξει και στηρίξει όσο καμία άλλη το θεσμό του Επιμελητηρίου και θέλουμε από μία άλλη θέση να πετύχουμε και να δώσουμε μία νέα προοπτική στο ΟΕΕ του Τμήματος Ανατολικής Κρήτης.

Στις 15 Δεκεμβρίου δίνεται η ευκαιρία στους οικονομολόγους και λογιστές να στηρίξουν τη συνέχιση του επιτυχημένου έργου της Κεντρικής Διοίκησης και Τοπικά στο Τμήμα Ανατολικής Κρήτης να γυρίσουν σελίδα. Δώστε μας την δυνατότητα να το πετύχουμε.

Στο επισυναπτόμενο φυλλάδιο παρουσιάζουμε τον απολογισμό της απερχόμενης περιόδου και τους στόχους που θέτουμε για την νέα, τετραετή περίοδο διοίκησης, περίοδο 2020 – 2023