Ο Απόλλων Σμύρνης νίκησε με 2-0 τα Χανιά, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων της Super League 2. 

Η χανιώτικη ομάδα που ουσιαστικά με βάση τον μέσο όρο ηλικίας των παικτών είναι Κ17 αντί για Κ19 κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες στο γήπεδο του Αγ. Στεφάνου.

Ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο τα Χανιά είχαν πολύ καλή παρουσία και απείλησαν με τους Φραγκούλη, Οικονομόπουλο, ενώ ο Τσούλφας σχεδόν στη γραμμή απέτρεψε το 1-1 σε γέμισμα του Ζαχαρωτάκη. 

Οι γηπεδούχοι, που είχαν στη σύνθεσή τους τρεις επαγγελματίες (Τσούλφας, Χειρίτραντας και Λάμπη) είχαν δοκάρι στο 17′ και πέτυχαν τα γκολ στο 33′ με τον Λιάσκο και στο 71′ με τον Κοφίνη.

Διαιτητής: Ψαρίδης (Αθηνών)
Βοηθοί: Ανδρέου – Καραγιαννίδης (Αθηνών)

Απόλλων Σμύρνης Κ19 (Λευτέρης Βελέντζας): Τσούλφας, Χειρίτραντας, Φάρκωνας (68′ Φράρος), Πετράς, Μήτσης, Κοφίνης, Γιαννάκη (70′ Γκούφας), Τασιάς (75′ Τιμολέων), Λιάσκος (68′ Καραγιάννης), Λάμπη, Μακρυνικόλας (75′ Κουτσουράς).

Στον πάγκο ήταν και οι Πίνης, Δάκα.

Χανιά Κ19 (Βασίλης Κούτας): Τριανταφυλλάκης, Μαλανδράκης (68′ Κιμινουλάκης), Ζαχαρωτάκης, Νικολουδάκης (60′ Λένα), Οικονομόπουλος (60′ Μίχος), Κρέτσι, Ντιρμίσι, Καπριδάκης, Σκουλάς, Δαμιανάκης (73′ Τζεμολλάρι), Φραγκούλης (73′ Χαϊκάλης).

Στον πάγκο ήταν και ο 14χρονος τερματοφύλακας Μπολανάκης.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook