Ο τετράποδος αστυνομικός έκανε σαν… τρελός όταν πέρασε δίπλα του ένας 26χρονος αλλοδαπός με ποδήλατο κι έτσι οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Λιμενικού κατάλαβαν ότι κάτι ύποπτο έκρυβε.

Μπορεί στα ανθρώπινα μάτια να φάνταζε ως… αθλητικός τύπος ένας νεαρός που αποβιβάστηκε με το ποδήλατό του από το πλοίο της γραμμής στο λιμάνι της Μυτιλήνης το πρωί του Σαββάτου, όμως δεν μπόρεσε να ξεγελάσει τα… ρουθούνια του σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών Kym!

Ο τετράποδος αστυνομικός έκανε σαν… τρελός όταν πέρασε δίπλα του ο 26χρονος αλλοδαπός κι έτσι οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Λιμενικού κατάλαβαν ότι κάτι ύποπτο έκρυβε. Κι αφού δεν βρήκαν τίποτε στην αποσκευή του, έκαναν «φύλλο και φτερό» το ποδήλατο.

Έτσι, διαπίστωσαν ότι ο κούφιος σκελετός του είχε μετατραπεί σε «καβάντζα» στην οποία κρύβονταν επτά συσκευασίες με φυτικά αποσπάσματα κάνναβης συνολικού βάρους 930 γραμμαρίων! 

Ο νεαρός ταξιδιώτης συνελήφθη, κατασχέθηκαν το χασίς, το ποδήλατο και δύο κινητά που είχε μαζί του και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μυτιλήνης που του άσκησε δίωξη για μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook