Ο Πλατανιάς κρατούσε το προβάδισμα στην Αρτα μέχρι το 79′ με 2-1, αλλά δέχτηκε στη συνέχεια τρία γκολ και υποχρεώθηκε σε ήττα με 4-2.

Οι γηπεδούχοι έτσι έδωσαν αξία στο μεγάλο “διπλό” επί του Απόλλωνα Σμύρνης φτάνοντας στους 17 βαθμούς. Ο Πλατανιάς παραμένει στους 13 και εντός εξάδας αλλά ενδέχεται με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής να βρεθεί πιο χαμηλά.

Στο 17′ ο Λουκίνας σκόραρε ξανά κόντρα στην πρώην ομάδα του για να ισοφαρίσει στο 58′ ο Κούστα. Ξανά ο Λουκίνας πήρε το… όπλο του και στο 62′ έδωσε νέο προβάδισμα στον Πλατανιά (1-2).

Στο 79′ ο άλλοτε παίκτης του ΑΟΧ Τσούσης αφού συνδυάστηκε με τον Κυβελίδη πλάσαρε τον Γκοτ για το 2-2.

Το “σοκ” για τον Πλατανιά ήρθε στις καθυστερήσεις. Στο 90+1′ ο Χατζηστραβός με σουτ έκανε το 3-2 και ένα λεπτό μετά ο Αλμπάνης έκλεισε το σκορ στο 4-2.

Διαιτητής: Καλατζής (Θεσσαλίας)
Βοηθοί: Κουρέντας (Τρικάλων) – Στάικος (Λάρισας)
4ος διαιτητής: Θεοχάρης (Θεσσαλίας)

Καραϊσκάκης (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Μέλκας, Παπανίκου, Παναγιώτου, Καπίας, Βλάχος, Γιαννιώτης, Μασούρας (70′ Αλμπάνης), Μέτσε, Κυβελίδης, Χατζηστραβός, Κούστα (76′ Τσούτσης).

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Ρεβυθόπουλος (61’ Σάαντο), Ποζατζίδης (87′ Παπαδόπουλος), Τσαμούρης, Ουές, Πουρζιτίδης, Μποσέτι, Παπουτσογιαννόπουλος (31′ Κωστίκος), Λεϊρία, Λουκίνας, Μιγκέλ.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook