Το υγραέριο έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας σε Χανιά και Ρέθυμνο! Μαγείρεμα και θέρμανση χωρίς περιορισμούς, απλά και οικονομικά.

Ακόμα μια νέα υπηρεσία από την εταιρεία Αφοι Ζουμπουλάκη, έρχεται να αλλάξει τις συνήθειές  των καταναλωτών υγραερίου στα Χανιά, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα!

Με ένα τηλεφώνημα στο 28210 79600η εταιρεία αναλαμβάνει τη διανομή φιαλών υγραερίου σε κάθε σπίτι, εντελώς δωρεάν!  Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε   είναι να  καλέστε στο τηλέφωνο, να  αναφέρετε τη διεύθυνση και την φιάλη που χρησιμοποιήτε. 

Διανομέας της εταιρείας Αφοί Ζουμπουλάκη, άμεσα και με ασφάλεια, θα έρθει στον χώρο σας για την αλλαγή της φιάλης υγραερίου, χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση, δίνοντας και συμβουλές για την ορθή χρήση του υγραερίου! 


Επίσης κατά την αντικατάσταση, θα πραγματοποιήσει έλεγχο στην φιάλη και στην συσκευή του πελάτη, με ειδικό σπρευ ανίχνευσης διαρροής, για τον έλεγχο της στεγανότητας!

Ετσι λοιπόν, το εκτεταμένο δίκτυο διανομής της zgas σε Ρέθυμνο και Χανιά εξυπηρετεί ιδανικά, με φιαλες υγραερίου την πλειονότητα των οικιακών καταναλωτών αλλά και  ξενοδοχεία, εστιατόρια, βιομηχανικές και βιοτεχνικές μονάδες. 

Η εταιρεία διαθέτει φιάλες υγραερίου σε διάφορες διαστάσεις, 10kg, 13kg, 15kg, 20kg, 25kg 

Επίσης, τα βυτία της εταιρείας μαςεξυπηρετούν με καθημερινά δρομολόγια, τις αναγκες εφοδιασμού των δεξαμενών με χύμα υγραέριο (LPG)!

ZGAS σημαίνει ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ - ΑΣΦΑΛΕΙΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αφοι Ζουμπουλάκη, Όλα για το Υγραέριο!

 

Επωφεληθείτε απο τις προσφορές που "τρέχουν"...

Όμως οι καλές ειδήσεις στην Αφοί Ζουμπουλάκη, δεν σταματούν εδώ...

Τώρα που τα κρύα έκαναν την εμφάνιση τους, επωφεληθείτε από τη μεγάλη χειμερινή προσφορά.: θερμάστρα υγραερίου από 60,00€.

Και επειδή πλησιάζουν οι γιορτινές μέρες, μη χάσετε τη μεγάλη προσφορά της Broil King. Με κάθε αγορά  ψησταριάς υγραερίου, Monarch 320, Signet 320, Baron 440, Baron 520, αποκτάτε δωρεάν ένα κιτ σούβλας αξίας 125€ (η προσφορά ισχύει έως 31 Δεκεμβρίου ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.