Την ευχή περισσότερος κόσμος να αγκαλιάσει την προσπάθεια των Χανίων έδωσε ο Χρήστος Τζιώρας, σημειώνοντας ότι η έδρα είναι αυτή που φέρνει επιτυχίες και δίνει πρωταθλήματα.

Ο “δημιουργός” του 1-0 κόντρα στον Λεβαδειακό δήλωσε τα εξής: «Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την πολύ μεγάλη και σπουδαία νίκη που κάναμε. Οπως είπε και ο προπονητής, όλη την εβδομάδα και στα δύσκολα και στα εύκολα ακολουθούμε ένα πλάνο. Το ακολουθήσαμε κατά γράμμα, γι’ αυτό καταφέραμε και κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι. Ολο αυτό τον καιρό και στα κακά και στα καλά αποτελέσματα πιστεύαμε στον εαυτό μας και ξέραμε ποιοι είμαστε. Επρεπε απλά να το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο και το αποδεικνύεις όταν παίρνεις τους βαθμούς και εκεί μόνο.

Καλή η εμφάνιση, αλλά πρέπει να μαζέψουμε τους βαθμούς για να πάμε εκεί που πρέπει, να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται, για να μπορέσουμε να παίξουμε και πιο απελευθερωμένα. Να συγχαρώ όσους φιλάθλους ήρθαν και βοήθησαν έστω και με… τεχνικές συμβουλές την ομάδα. Ελπίζω την επόμενη φορά να είναι πιο πολλοί κοντά μας και να μας βοηθάνε σε κάθε παιχνίδι να κάνουμε εδώ μέσα μία μεγάλη έδρα. Γιατί η έδρα δίνει πρωταθλήματα και ό,τι καλύτερο σε μία ομάδα».

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook