Τέσσερις τυχεροί θα παρακολουθήσουν αγώνα του Γιάννη Αντετοκούνμπο και των Μπακς στο Παρίσι

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι Μιλγουόκι Μπακς αντιμετωπίζουν τους Σάρλοτ Χόρνετς στις 24 Ιανουαρίου σε ευρωπαϊκό έδαφος και η COSMOTE TV σε συνεργασία με το ΝΒΑ, δίνει μέσω διαγωνισμού, την ευκαιρία σε 4 τυχερούς συνδρομητές, να απολαύσουν μαζί με ένα ακόμα άτομο ένα τριήμερο στο Παρίσι και να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση, στην AccorHotels Arena. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από το COSMOTE SPORT 4HD (22.00).

Το τριήμερο στο Παρίσι περιλαμβάνει, επίσης, για τους νικητές:

  • Αεροπορικά εισιτήρια για τη γαλλική πρωτεύουσα μετ’ επιστροφής για δύο άτομα.
  • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο και το γήπεδο.
  • Δύο διανυκτερεύσεις με πρωινό σε 4στερο ξενοδοχείο.

Για περισσότερες πληροφορίες και για τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό, οι συνδρομητές μπορούν να επισκεφθούν το site της COSMOTE TV μέχρι τη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου.

Μέσα από τα κανάλια COSMOTE SPORT, οι συνδρομητές έχουν στη διάθεσή τους πάνω από 250 live μεταδόσεις τον χρόνο και καθημερινή δράση από τα παρκέ του ΝΒΑ. Παράλληλα, οι φίλοι του μπάσκετ έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν το Σάββατο και την Κυριακή τους αγώνες της primetime ζώνης, καθώς και όλες τις σημαντικές στιγμές της σεζόν, όπως τα Christmas Day Games, τα NBA Global Games, το NBA All Star Weekend, τα play-off του πρωταθλήματος, τους τελικούς Δυτικής και Ανατολικής περιφέρειας, τα NBA Finals και το NBA Draft.

Tags: ,

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook