Οι προϋποθέσεις χορήγησης στους πληγέντες

Ο Δήμος Καντάνου Σελίνου ενημερώνει τους δημότες, που επλήγησαν από τις πλημμύρες του Φεβρουαρίου 2019, ότι δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η Κοινή Υπουργική Απόφαση ΔΑΕΦΚ-ΚΕ/8832/Α325 (ΦΕΚ 4383/29-11-2019 τεύχος Β’), με την οποία οριοθετούνται οι πληγείσες περιοχές στον Δήμο μας  και καθορίζονται οι όροι και οι προϋποθέσεις χορήγησης Στεγαστικής Συνδρομής (ΣΣ) στους πληγέντες, για την αποκατάσταση ή ανακατασκευή των κτιρίων τους.

Σύμφωνα με την ανωτέρω ΚΥΑ, οριοθετούνται ως πληγείσες από τις  πλημμύρες οι παρακάτω περιοχές του Δήμου Καντάνου –Σελίνου

Όλη η δημοτική ενότητα Ανατολικού Σελίνου
Όλη η δημοτική ενότητα Καντάνου

Από τη δημοτική ενότητα Πελεκάνου:
Τοπική Κοινότητα Βουτα και
Δημοτική Κοινότητα  Παλαιόχωρας

Αρμόδια Υπηρεσία για το έργο της αποκατάστασης των ζημιών σε κτήρια από τις πλημμύρες του Φεβρουαρίου 2019, είναι  ο Τομέας Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών Ν. Χανίων  Τ.Α.Ε.Φ.Κ – Ν.ΧΑΝΙΩΝ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την  αίτηση,τα απαιτούμενα δικαιολογητικά αλλά και τους όρους και προϋποθέσεις χορήγησης Στεγαστικής Συνδρομής για επισκευή ή ανακατασκευή του κτιρίου τους, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέξουν στην ανωτέρω ΚΥΑ, καθώς  και στο τηλέφωνο  2821029287.

Προθεσμία υποβολής αιτήματος εντός τριών μηνών από την δημοσίευση του ΦΕΚ.

Τ.Α.Ε.Φ.Κ -Ν.ΧΑΝΙΩΝ   ΧΑΝΙΩΝ  Δ/νση  Όαση 2  Βαρυπέτρου  κτήριο  ΟΑΔΔΥΚ   Τηλέφωνο:2821029287

Mail: [email protected]

Ιστότοπος: www.yas.gr Γενική Γραμματεία Δημοσίων Έργων ΥΠΟΜΕΔΙ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook