Το μικρό Χανιωτόπουλο που πάσχει απο μια πολύ σπάνια ασθένεια έχει σήμερα τα γενέθλιά του 

Έκκληση σε όσους μπορούν να βοηθήσουν προκειμένου ο μικρός Μιχάλης, που πάσχει από μια σπάνια ασθένεια, να κάνει την απαραίτητη θεραπεία, κάνουν οι γονείς του.

Η θεραπεία στοιχίζε περίπου 3 εκατομμύρια δολάρια και η οικογένεια κάνει μαραθώνιο για να τα συγκεντρώσει όσο πιο άμεσα γίνεται.

Ο μικρός Μιχάλης Πυροβολάκης, που μένει στον Καναδά αλλά απο τον πατέρα του κατάγεται απο τα Χανιά και συγκεκριμένα απο το Σέλινο, είναι 22 μηνών και πάσχει από μια σπάνια ασθένεια, την SPG50. 

Τα συμπτώματα είναι έντονα: σταδιακά το παιδί θα αρχίσει να παραλύει, θα χάσει την όραση και την ακοή του και εντέλει ο εγκέφαλος θα σταματήσει να λειτουργεί, προκαλώντας εγκεφαλική παράλυση. 

Η μόνη λύση είναι να κάνει μια γονιδιακή θεραπεία στην οποία θα προστεθεί αυτή η μία πρωτεΐνη που λείπει από τον οργανισμό του και προκαλεί όλα αυτά τα προβλήματα.

Ο Μιχάλης Πυροβολάκης με τον πατέρα και την μητέρα του

Όποιος θέλει να βοηθήσει μπορεί να επισκεφτεί τις σελίδες που έχει δημιουργήσει η οικογένειά του: www.gofundme.com και www.easydonate.com.

Εχει δημιουργηθεί και σελίδα στο Facebook για όποιον θέλει να μπει και να ενημερώνεται για τις δράσεις που οργανώνονται για το μικρό Μιχάλη Πυροβολάκη.

Journey To Cure Michael (Greek Subs) from Terry P on Vimeo.

Στην εκστρατεία βοηθά και το Ελληνικό προξενείο δημιουργώντας ειδικό βίντεο.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook