Με μία σημαντική διάκριση επέστρεψε από την Αθήνα η αποστολή του Αθλητικού Συλλόγου Ταεκβοντό Ακρωτηρίου. 

Στο πρωτάθλημα “kim e liu”, που φιλοξενήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φίλιας την παράσταση για τον χανιώτικο σύλλογο “έκλεψε” ο Μανούσος Γεωργιουδάκης, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία του, έπειτα από πέντε εξαντλητικούς αλλά νικηφόρους αγώνες. 

Ο ΑΣ Ακρωτηρίου συμμετείχε με πενταμελή αποστολή και ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος και δύσκολος για όλα τα παιδιά. Την αρχή έκανε ο Παύλος Μαλινάκης που έχασε στον πρώτο αγώνα έπειτα από σκληρή μάχη με τον αντίπαλό του, ο οποίος επικράτησε με μικρή διαφορά. Μάλιστα ο αθλητής αυτός διεκδίκησε την πρώτη θέση στην κατηγορία του.

Το “βάπτισμα του πυρός” πήρε ο Νίκος Γαβαλάκης, που επικράτησε στον πρώτο του αγώνα, αλλά αποκλείστηκε στον επόμενο. Ο Παναγιώτης Στρατηγάκης είχε νικηφόρο ξεκίνημα, αλλά δεν μπόρεσε να συνεχίσει, χάνοντας με μικρή διαφορά στον δεύτερο αγώνα.

Τέλος, την πρώτη του εμφάνιση σε διοργάνωση έκανε και ο Μανώλης Σηφάκης, που παρά την καλή του εμφάνιση έμεινε εκτός μεταλλίων. 

Οι αθλητές του ΑΣ Ακρωτηρίου άφησαν ικανοποιημένη την προπονήτριά τους, για την απόδοση που είχαν και το ανεβασμένο επίπεδό τους. 
Το Δ.Σ. του συλλόγου στην ανακοίνωσή του ευχαριστεί την ANEK LINES και BLUE STAR FERRIES που είναι πάντα κοντά στην ομάδα σε κάθε μετακινησή της.

Ο πρωτοεμφανιζόμενος Γαβαλάκης Νίκος νικώντας τον πρώτο του αγώνα αποκλείστηκε στον επόμενο. Νικηφόρο πρωτο αγώνα είχε και ο Στρατηγάκης Παναγιώτης αλλά αποκλείστηκε στον δεύτερο με ελάχιστη διαφορά. Ο επίσης πρωτοεμφανιζόμενος Σηφακης Μανώλης έμεινε εκτος μεταλλίων παρόλη την καλή του εμφάνιση.

Η προπονήτρια του συλλόγου Λεβεντάκη Όλγα έμεινε πάρα πολύ ευχαριστημένη για την απόδωση της ομάδας και το ανεβασμένο επίπεδο όλων των παιδιών.

Τέλος το ΔΣ του συλλόγου ευχαριστεί την ANEK LINES και BLUE STAR FERRIES που είναι πάντα κοντά στην ομάδα σε κάθε μετακινησή της.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook