Επιτυχημένα ολοκληρώνεται το 2019 για τον ΑΣ Κρήτες, που είχε την τελευταία του αγωνιστική δραστηριότητα για το έτος αυτό στο αγωνιστικό φεστιβάλ “kim e liu”.

Ο χανιώτικος σύλλογος συμμετείχε στη διοργάνωση της ΕΤΑΝΕ (όπου συμμετείχαν 1700 αθλητές από 145 σωματεία), που έγινε στο κλειστό του ΣΕΦ, με 6 αθλητές, την πρώτη ημέρα των αγώνων, όπου έγιναν οι κατηγορίες παμπαίδες και παγκορασίδες.

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι Αντώνης Φραγκιουδάκης και Ανδρέας Γυπαράκης, ενώ στην 5η θέση τερμάτισε ο Μανώλης Παπαδάκης έπειτα από τρεις αγώνες. 

Ο Χρήστος Κοσμίδης αποκλείστηκε στον δεύτερο αγώνα, ενώ οι Φώτης Καφέτσης και Θέμης Μαραθάκης δεν κατάφεραν να περάσουν το εμπόδιο του πρώτου αγώνα.

Ο προπονητής του συλλόγου Νίκος Καντάρας στις δηλώσεις του ανέφερε τα εξής: «Συγχαρητήρια και μόνο μπράβο σε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους, διότι εκτός του ότι αγωνίστηκαν καλά, προσπαθούσαν και “αγωνίζονταν” καιρό τώρα με το να είναι συνεπείς στις προπονήσεις τους, να προσέχουν την διατροφή τους και να προσαρμόζουν το καθημερινό τους πρόγραμμα για τις ανάγκες των προπονήσεων. Αγώνας είναι όλη αυτή η διαδικασία, ενώ η μέρα του αγώνα είναι το κερασάκι στην τούρτα. Θα πρέπει να βλέπουμε σφαιρικά λοιπόν όλη την προσπάθεια.

Είμαστε ακόμη στα πρώτα αγωνιστικά μας βήματα και είμαι αρκετά αισιόδοξος, διότι είναι πειθαρχημένα παιδιά τα οποία δουλεύουν. Το σημαντικό είναι ότι επιστρέψαμε χωρίς τραυματισμούς και γεμάτοι εμπειρίες».

Το Δ.Σ. του Α.Σ. Κρήτες με ανακοίνωσή του: «ευχαριστεί την ANEK LINES & BLUESTAR FERRIES για την ευγενική χορηγία των εισιτηρίων και που είναι πάντα δίπλα στην ομάδα μας».

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook