Να τι παίρνεις με 4.000 ευρώ τη βραδιά

Ένα ολόκληρο ιδιωτικό νησί στις Σεϋχέλλες και το απολύτως αγαπημένο μέρος του Μπιλ Γκέιτς και του Μπραντ Πιτ περιμένει τους μεγιστάνες του πλανήτη για ολότελα εξατομικευμένες εμπειρίες.

Με 7 παρθένες παραλίες και 16 όλες κι όλες καμπάνες, δεν επικρατεί ακριβώς πολυκοσμία εδώ. Όπου εδώ, ένας εξωτικός παράδεισος πάνω στα όρια σχεδόν του ισημερινού, ένας γρανιτένιος βράχος που μοιάζει να επιπλέει στον Ινδικό Ωκεανό.

Όλα εδώ έχουν αναπτυχθεί με σεβασμό στο περιβάλλον και τη βιώσιμη ανάπτυξη. Κάθε φύλλο από τον καταπράσινο αυτό βιότοπο έχει φυτευτεί με καλές πρακτικές.

Έτσι και οι 16 βίλες, είναι παραδοσιακού ρυθμού και κατασκευασμένες από ντόπια υλικά. Ακόμα και η πολυτέλεια κρατείται σε συμβατικά επίπεδα, παρά τη γενναία ανακαίνιση του 2013.

Στο Fregate Island Private δεν έχεις να σκεφτείς για τίποτα. Απολαμβάνεις απλώς το είδος των διακοπών που μόνο η παρθένα φύση ξέρει να προσφέρει.

Ακόμα και ηλιοθεραπεία δίπλα σε μια από τις 2.200 γιγάντιες χελώνες που κυκλοφορούν ελεύθερες στο νησί.

Τέτοια ανεκτίμητα πράγματα αγοράζεις με τιμές που ξεκινούν από τα 4.000 ευρώ και σκαρφαλώνουν ακόμα και στα 9.000 ευρώ. Τη βραδιά. Στη low season!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook