Ο άτυχος νέος συγκρούστηκε με μοτοποδήλατο που οδηγούσε προς την αντίθετη κατεύθυνση

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο με έναν 17χρονο να χάνει τη ζωή του στην Κύπρο.

Το νέο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυκτα όταν 27χρονος ελληνοκύπριος οδηγούσε αυτοκίνητο στην οδό Ηλία Καννάουρου στον παλιό δρόμο Ύψωνα προς Λεμεσό.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε με μοτοποδήλατο που οδηγούσε προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Ο νεαρός απ’ την σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ενώ διερευνάται αν έφερε κράνος. Προκαταρκτικός έλεγχος αλκοόλης στον οδηγό έδειξε 15mg. Αρνητικό ήταν το νάρκοτεστ ενώ η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις. Στη σορό του άτυχου νέου θα διενεργηθεί και νενομισμένη νεκροτομή.

«Δυστυχώς έχουμε νέο θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα με θύμα 17χρονο μοτοσικλετιστή. Συγκεκριμένα γύρω στις 1240, 17χρονος μοτοσικλετιστής ενώ οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του με ανατολική κατεύθυνση στην οδό Ηλία Καννάουρου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται χτυπήθηκε από εξ αντιθέτου αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 27χρονος. Από τη σύγκρουση ο μοτοσικλετιστής τραυματίστηκε θανάσιμα» ανέφερε σε δηλώσεις του από τη σκηνή του θανατηφόρου ο Υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού Μιχάλης Μιχαήλ, στο sigmalive.com.

Όπως δήλωσε ο κ. Μιχαήλ, οι εξετάσεις της Τροχαίας βρίσκονται σε αρχικό στάδιο, ωστόσο υπάρχουν μαρτυρίες σε σχέση με τις συνθήκες του δυστυχήματος. «Είμαστε σε αρχικό στάδιο όμως ευελπιστώ ότι θα καταλήξουμε σε συγκεκριμένα συμπεράσματα και με μαρτυρίες που εξασφαλίζουμε».

Στον 27χρονο Ελληνοκύπριο οδηγό του οχήματος διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης με ένδειξη 15mg.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται, ενώ ο οδηγός του αυτοκινήτου, οδηγήθηκε στα γραφεία της Τροχαίας για κατάθεση.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook