Ποια θέματα συζήτησαν 

Με τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Νικόλαο Καλογερή, συναντήθηκε σήμερα,  Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019, στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Χανίων, παρουσία και της Εντεταλμένης Περιφερειακής Συμβούλου στον τομέα Υγείας, Παιδείας και Πολιτισμού της Π.Ε. Χανίων, κ. Σοφίας Μαλανδράκη-Κρασουδάκη.

Στη συνάντηση τα μέλη της Ένωσης, με αφορμή και τον πρόσφατο σεισμό, ζήτησαν τη συνδρομή της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων στην πραγματοποίηση προσεισμικού ελέγχου στο σύνολο των σχολικών κτιρίων του νομού, που αποτελεί πάγιο αίτημα της Ένωσης.

Ζήτησαν επίσης την υποστήριξη των δράσεων της  Ένωσης που αφορούν σε εκδηλώσεις που διοργανώνει (Πρόγραμμα Safe Internet for kids του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Διημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού), καθώς και στην υλοποίηση του Παγκόσμιου Συνεδρίου Γονέων που θα πραγματοποιηθεί, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στα Χανιά, τον Απρίλιο του 2020.

 Ο κ. Καλογερής δήλωσε αρωγός στο έργο της Ένωσης και διαβεβαίωσε ότι θα συνδράμει στα ζητήματα αρμοδιότητάς του, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για την υλοποίησή τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook