Οι επιτήδειοι φαίνεται ότι συνεχίζουν ακάθεκτοι την απάτη τους.

Ψεύτικα δημοσιεύματα έχουν για μια ακόμα φορά κατακλύσει τα δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Eμφανίζονται ως αναρτημένες gossip ειδήσεις με παραπλανητικούς τίτλους εμπλέκοντας γνωστούς Ελλήνες της showbiz όπως η Ελένη Μενεγάκη, ο Πέτρος Κωστόπουλος, η Κατερίνα Καραβάτου κά, τα οποία έχουν σαν στόχο να εξαπατήσουν ανυποψίαστους πολίτες που θα κάνουν το λάθος να τα διαβάσουν και να πιστέψουν!

Συγκεκριμένα στο χρονολόγιο του facebook εμφανίζεται υποτιθέμενο δημοσίευμα ως χορηγούμενη ανάρτηση.

Πατώντας κάποιος τις αναρτήσεις διαβάζει δημοσιεύματα στα οποία υποτίθεται η Ελένη Μενεγάκη ή ο Πέτρος Κωστόπουλος αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο έβγαλε πολλά χρήματα επενδύοντας σε bitcoin με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη να δηλώνουν πρόθυμοι να πράξουν και εκείνοι το ίδιο. 

Τα δημοσιεύματα είναι πέρα για πέρα ψεύτικα, δυστυχώς ωστόσο, υπάρχουν πολίτες που παρασύρονται από τα ψεύτικα γραφόμενα. 

Η ίδια ακριβώς απάτη με τον ίδιο τρόπο είχε γίνει και πριν από αρκετούς μήνες χρησιμοποιώντας και πάλι τον Πέτρο Κωστόπουλο, τον Κρατερο Κατσούλη καθώς και έναν δισεκατομμυριούχο, τον Τζον Ντε Μολ, των οποίων το όνομα και η εικόνα χρησιμοποιήθηκε στην απάτη των αναρτήσεων αυτών με τα bitcoin.

Οι αναρτήσεις αυτές χρειάζονται προσοχή από τους χρήστες του διαδικτύου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook