Λόγω “ειδικών” συνθηκών, ακυρώνεται το σύνολο των μουσικών εκδηλώσεων που είχαν προγραμματιστεί-Ελεύθερη είσοδος μέχρι και τις 2 Ιανουαρίου

Την λύπη της για την ακύρωση των συναυλιών που είχαν προγραμματιστεί, εκφράζει η διοργανώτρια αρχή, ωστόσο συνεχίζεται το εορταστική ατμόσφαιρα με άλλα δρώμενα και δραστηριότητες που θα εμπλουτίσουν το καθημερινό πρόγραμμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρείας:

“Η Creta Οργανωτική, έχοντας ψηλά το αίσθημα ευθύνης, σχετικά με τη διοργάνωση εκδηλώσεων και την εξασφάλιση της ποιότητας τους, ανακοινώνει ότι οι συναυλίες που είχαν προγραμματιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών από 20/12/2019 έως και 02/01/2020 στο χριστουγεννιάτικο χωριό στο γήπεδο των Χανίων, ακυρώνονται λόγω των διατάξεων περί διατάραξης κοινής ησυχίας.

Ωστόσο, προτεραιότητα για την Creta Οργανωτική έχει η διασκέδαση μικρών και μεγάλων και για τον λόγο αυτό η είσοδος θα είναι εντελώς δωρεάν έως και τις 2 Ιανουαρίου.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ζητήσουμε μια συγνώμη και να ευχαριστήσουμε για την κατανόηση όλους τους χορευτικούς συλλόγους, τους μουσικούς και τους τραγουδιστές για την ακύρωση των συναυλιών.

Επίσης αισθανόμαστε την ανάγκη να ζητήσουμε μια δημόσια συγνώμη από τον χανιώτικο λαό για την εμφάνιση του γνωστού ράπερ ΣΝΙΚ, καθώς λειτούργησε αυτοβούλως πέραν των συμφωνηθέντων παρουσιάζοντας μια εικόνα που σε καμία περίπτωση δεν ταιριάζει στο κύρος και το ύφος της εταιρείας μας…

Το πάρκο θα είναι ελεύθερο για επισκεψιμότητα προς το κοινό, όλες τις μέρες και θα πλαισιωθεί από άλλα δρώμενα και δραστηριότητες για όλους τους μικρούς μας φίλους”. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook