Την άποψη ότι η επανεκλογή του Προκόπη Παυλόπουλου στην Προεδρία της Δημοκρατίας θα στείλει μήνυμα εθνικής ενότητας εξέφρασε η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Μιλώντας στην τηλεόραση του Action24, η βουλευτής της ΝΔ, Όλγα Κεφαλογιάννη σημείωσε αρχικά ότι αυτή την περίοδο είναι αναγκαίο να επιδιωχτούν οι μέγιστες δυνατές συναινέσεις στο πολιτικό σύστημα υπογραμμίζοντας ότι η στάση των κομμάτων στο νομοσχέδιο για την ψήφο των αποδήμων ήταν ένα πολύ καλό δείγμα γραφής.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Όλγα Κεφαλογιάννη σημείωσε ότι η επανεκλογή του Προκόπη Παυλόπουλου στην Προεδρία της Δημοκρατίας θα ήταν ένα μήνυμα εθνικής ενότητας τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

«Εχουμε αυτή τη στιγμή μπροστά μας ένα πολύ κομβικό πολιτικά σημείο, στο οποίο είναι πολύ σημαντικό να κινηθούμε σε αυτή τη λογική, και αυτό είναι το ζήτημα της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας. Γιατί είναι σημαντικό να δείξουμε ότι υπάρχει ενότητα και αρραγές εθνικό μέτωπο. Από τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ, η αξιωματική αντιπολίτευση, έχει ήδη δηλώσει ότι θα ψηφίσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Προκόπη Παυλόπουλο, θεωρώ προσωπικά, αυτό είναι προσωπική μου άποψη, ότι η επανεκλογή του Προκόπη Παυλόπουλου στην Προεδρία της Δημοκρατίας μπορεί να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό της χώρας προς την κατεύθυνση αυτή.

Είναι μια δήλωση μιας ενωμένης Ελλάδας, η οποία προκαλεί ακριβώς το αίσθημα της ασφάλειας και της σιγουριάς που χρειάζεται σήμερα».

Σημειώνεται ότι την επανεκλογή Παυλόπουλου έχει ήδη στηρίξει ανοιχτά και ο Νικήτας Κακλαμάνης ενώ, σύμφωνα με όσα είχε πει ο Πρωθυπουργός στην πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, οι τελικές αποφάσεις του αναμένεται να παρθούν τις επόμενες εβδομάδες.
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook