Την συζήτηση απασχόλησε κυρίως το θέμα των έργων αποκατάστασης του κτηρίου της Δημοτικής Αγοράς, ο φωτισμός αλλά και η καθαριότητα τόσο του κτηρίου όσο και του περιβάλλοντος χώρου

Ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, υποδέχθηκε την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019, στο Δημαρχείο Χανίων, τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης καταστηματαρχών της Δημοτικής Αγοράς Χανίων, Κλειδαρά Παναγιώτη.

Στη συνάντηση ήταν επίσης παρόντες ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Αναστάσιος Αλόγλου, ο Αντιδήμαρχος  Τεχνικών Υπηρεσιών, Γιώργος Ξανθουδάκης, ο Κορωνιοτάκης Ελευθέριος, ο Γλυμιδάκης Παναγιώτης, ο Μεμπλιδάκης Γεώργιος και ο Ψεγιανάκης Παντελής, μέλη του Δ.Σ  της Ένωσης καταστηματαρχών της Δημοτικής Αγοράς Χανίων.

Την συζήτηση απασχόλησε κυρίως το θέμα των έργων αποκατάστασης του κτηρίου της Δημοτικής Αγοράς, ο φωτισμός αλλά και η καθαριότητα τόσο του κτηρίου όσο και του περιβάλλοντος χώρου.

Ο Δήμαρχος Χανίων συγκεκριμένα δήλωσε ότι: “Το έργο για την αποκατάσταση της Δημοτικής Αγοράς, προχωρά κανονικά, τόσο το κομμάτι εξέλιξης των μελετών όσο και το χρονοδιάγραμμα τους”.

Η συνάντηση έκλεισε μέσα σε φιλικό κλίμα με πρόθεση και από τις δύο πλευρές για συνεργασία για την ανάδειξη του ιστορικού κτηρίου της Δημοτικής Αγοράς.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook