Ο Πλατανιάς παρά τα προβλήματα δεν “λύγισε” και επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με ανατροπή στο σκορ, 2-1 του Απόλλωνα Λάρισας.

Στις αποχωρήσεις των Νίλι, Μάικιτς, προστέθηκαν όπως φαίνεται και οι Βραζιλιάνοι Γκοτ και Μποσέτι, τον σοβαρό τραυματισμό του Λεωνιδόπουλου, ακολούθησε αυτός του Καραγκούνη, αλλά ακόμη κι έτσι οι “ερυθρόλευκοι” έβγαλαν… σφυγμό.

Τι κι αν βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις στο 4′ από το γκολ του Σιφναίου, με σουτ από “ασίστ” του Σκούπρα, οι παίκτες του Γιάννη Τάτση έφτασαν σε ψυχωμένη ανατροπή. 

Στο 64′ ο Ουές εκμεταλλεύτηκε λάθος στην άμυνα του Απόλλωνα και αφού απέφυγε και τον Γκέκα πλάσαρε σε κενή εστία για το 1-1, ενώ η λύτρωση ήρθε στο 90+2′ από τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Λουκίνα που πλάσαρε για το 2-1, έπειτα από πάσα του Λεϊρία.

Διαιτητής: Βλάχος (Αν. Αττικής)
Βοηθοί: Καραθανάσης (Αν. Αττικής) – Τριαντάφυλλος (Κορινθίας)
4ος διαιτητής: Πατεμτζής (Ηρακλείου)
Κίτρινες κάρτες: Τασιούλης (17’), Καρρίκι (30’), Σκούπρα (34’), Μιγκέλ (40’), Μπαστακός (63’), Σουλιώτης (76’)

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Μαντζάρης, Ρεβυθόπουλος (72’ Πασχαλάκης), Ποζατζίδης, Τσαμούρης, Ρουσσάκης, Ουές, Σμυρλάκης (66’ Κωστίκος), Λεϊρία, Πουρζιτίδης (55’ Παπουτσογιαννόπουλος), Λουκίνας, Μιγκέλ.

Απόλλων Λάρισας (Αριάν Μπελά): Γκέκας, Σκούπρα, Σουλιώτης, Καρρίκι, Κουρτεσιώτης, Χατζής, Σιφναίος, Λίταινας (83’ Μπρέμπος), Τασιούλης, Γκουστάβο (76’ Νύκταρης), Μπαστακός (89’ Καρατάσιος)

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook