Ο ΟΦ Ιεράπετρας πήρε σπουδαία νίκη με 3-2 στο γήπεδο Παραλίας, απέναντι στην Καλαμάτα, παραμένοντας στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Το σημαντικότερο ήταν ότι άνοιξε κι άλλο τη διαφορά από τη “ζώνη πυρός”. 

Στο 7′ ο Αποστολόπουλος εκμεταλλεύτηκε λάθος στην περιοχή της Καλαμάτας και με πλασέ σκόραρε, για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι με πέναλτι του Οσμάναγκιτς στο 25′, το οποίο κέρδισε ο Βουκμίροβιτς από τον Μηνά.

Στο 55′ ο Σέχου με κεφαλιά από κόρνερ του Χιντζίδη έκανε το 1-2, για να μείνει στη συνέχεια (63′) με δέκα παίκτες η Καλαμάτα, λόγω κόκκινης στον Βουκμίροβιτς, για απώθηση του Μηνά. Στο 70′ ο Βογιατζής με πλασέ από πάσα του Σκόνδρα έκανε το 1-3, για να μειώσει στο 83’ο Κωνσταντινόπουλος με σουτ.

Καλαμάτα (Βασίλης Βούζας): Κασωτάκης, Ζαχαρόπουλος, Γκελγκέρια, Τσιβελεκίδης, Στεργίδης, Κωνσταντινόπουλος, Καντούτσης, Τζόκιτς, Οσμάναγκιιτς (71′ Μάκος, 76′ λ.τρ. Μπάμπης), Βουκμίροβιτς, Αλεξόπουλος.

ΟΦ Ιεράπετρας (Τίμος Καβακάς): Καραγκιολίδης, Αναστασόπουλος, Χιτζίδης, Σέχου, Μάγκας, Σμίλτος, Σκόνδρας, Κατσικοχέρης, Βογιατζής, Μηνάς (80′ Μέμμος), Αποστολόπουλος (81′ Παπαδόπουλος, 87 λ.τρ. Μπάμπης).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook