Ο 54χρονος συζυγοκτόνος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί για το πρωί της Τρίτης με τον Εισαγγελέα Ηρακλείου να του ασκεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση. 

Μετά το τέλος της απολογίας του 54χρονου, η συνηγόρος του Αλεξάνδρα Σπανάκη υποστήριξε ότι “είχε λόγο για τον οποίο έφτασε σε αυτό το σημείο. Είχε διαταραχθεί η συζυγική του ζωή και πως αυτά που ει πώθηκαν μέσα στο σπίτι επιστρέφοντας από την βραδινή διασκέδαση τους και τα όσα είχε ανακαλύψει εκείνος, τον οδήγησαν σε αυτήν την πράξη”.

Τελευταία ενημέρωση: 12.05

Στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου βρέθηκε ο 54χρονος συζυγοκτόνος που τα ξημερώματα της Κυριακής προχώρησε στην απεχθή πράξη σκορπώντας θλίψη και αποτροπιασμό καθώς δολοφόνησε εν ψυχρώ την 33χρονη σύζυγο του μέσα στο υπνοδωμάτιο του μικρού παιδιού της ηλικίας 4 χρονών. 

Το άγριο έγκλημα έγινε μετά από έντονο καβγά και όπως έχει προκύψει από τις πρώτες πληροφορίες σημειώθηκε για λόγους ζηλοτυπίας. 

Όλα έγιναν τόσο γρήγορα όταν το ζευγάρι επέστρεψε στο σπίτι τους μετά από βραδινή έξοδο σε κατάστημα της Νέας Αλικαρνασσού. Οι δυο τους καβγάδισαν αρκετά έντονα με τις φωνές να ακούγονται σε όλη την γειτονιά δίχως ακόμα να έχει γίνει γνωστός ο λόγος που όπλισε το χέρι του 54χρονου. 

Αυτό που αξίζει να αναφέρουμε είναι ότι το 33χρονο θύμα βρέθηκε δολοφονημένο μέσα στο δωμάτιο του παιδιού της και ήταν πεσμένο μπρούμυτα κάτι που σημαίνει ότι πυροβολήθηκε από κοντινή απόσταση και πιθανότατα ευρισκόμενη με την πλάτη προς τον δολοφόνο του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook