Για την στήριξη των σωματείων ΕΛΕΠΑΠ, ΚΗΦΑΑΜΕΑ, ΚΗΦΑΠ «Μεγαλόχαρη» και Σύλλογος «Ορίζοντας».

Το 9ο Santa Run Chania έρχεται στις 26 Δεκεμβρίου και το διοργανώνουν ο Δήμος Χανίων και το Σωματείο Santa Run σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης. 

Σε άκρως χριστουγεννιάτικο κλίμα και με πνεύμα αλληλεγγύης και προσφοράς, θα πραγματοποιηθεί και φέτος με σκοπό την οικονομική ενίσχυση των προγραμμάτων των τεσσάρων σωματείων της πόλης των Χανίων, που στηρίζουν παιδιά με αναπηρίες ή καρκίνο: ΕΛΕΠΑΠ, ΚΗΦΑΑΜΕΑ, ΚΗΦΑΠ «Μεγαλόχαρη» και Σύλλογος «Ορίζοντας», καθώς και την προβολή του σπουδαίου έργου τους. 
«Με στόχο να γίνει όλη η πόλη μία αγκαλιά, δίνουμε ραντεβού στις 26 του Δεκέμβρη για να κοκκινίσουμε τους δρόμους και να μοιράσουμε χαμόγελα σε όλα αυτά τα παιδιά που δίνουν καθημερινά τον δικό τους αγώνα!», σημειώνουν οι διοργανωτές. 
Το μεγάλο πάρτι θα πραγματοποιηθεί με το πέρας της παρέλασης με φιλική συμμετοχή του Γιάννη Χαρούλη, του Γιάννη Παπατζανή, του Ζαχαρία Σπυριδάκη και του Μπάμπη Παρασχάκη. Και για πρώτη φορά θα μετέχει η ολοκαίνουρια, νεοσύστατη Santa band.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 
           Δήλωσε συμμετοχή κι ΕΣΥ και γίνε ο Αγ. Βασίλης για κάποιο από τα παιδιά των Σωματείων: ΕΛΕΠΑΠ, ΚΗΦΑΑΜΕΑ, ΚΗΦΑΠ “Μεγαλόχαρη” και Σύλλογος “Ορίζοντας”. Επισκέψου το σπίτι του Santa Run, που βρίσκεται στην Πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, καθημερινά 10.00-13.00 & 17.00-21.00 και από 16 Δεκέμβρη 10.00-21.00! 

Μπες στο site www.santarunchania.com και μάθε πως μπορείς να βοηθήσεις κι εσύ σε αυτή την όμορφη γιορτή εθελοντισμού, ως συμμετέχοντας Αγ. Βασίλης ή ως υποστηρικτής της διοργάνωσης!

H ΑΦΙΣΑ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook