Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η κοινή προετοιμασία για την ομάδα μίνι παίδων του Ναυτικού Ομίλου Χανίων με τη Βουλιαγμένη.

Για τρεις ημέρες από το Σάββατο (21/12) έως και τη Δευτέρα (23/12) οι νεαροί πολίστες του Γιάννη Ζαγουράκη είχαν την ευκαιρία να επιβεβαιώσουν την αγωνιστική τους κατάσταση εν όψει της έναρξης του πανελληνίου πρωταθλήματος.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ έχει ως εξής:

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η κοινή προετοιμασία Ναυτικού Ομίλου Χανίων – Βουλιαγμένης η οποία διεξήχθη για τρεις ημέρες, από το Σάββατο 21 μέχρι και την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου, για τις ομάδες πόλο μίνι παίδων.

Ειδικότερα, οι νεαροί πολίστες του Γιάννη Ζαγουράκη είχαν την ευκαιρία να επιβεβαιώσουν την αγωνιστική τους κατάσταση εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος, που είναι προγραμματισμένη για τις 7 Φεβρουαρίου. Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων έδωσε μια σειρά από φιλικά απέναντι στη Βουλιαγμένη, με τον τεχνικό της ομάδας να βγάζει τα συμπεράσματά του.

Αναλυτικότερα οι παίκτες που συμμετείχαν στην προετοιμασία είναι οι εξής: Γεωρβασάκης, Ζουζούνης, Κατσουλάκης, Κοκογιαννάκης, Κρασαδάκης, Μαραγκουδάκης, Μαστορακάκης, Μπιτζανάκης, Νικολακάκης, Ριζωνάκης, Σάχου, Σκουνάκης, Τζανακάκης, Χαρκιωλάκης, Χειλουδάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook