Διανεμήθηκαν τρόφιμα σε πάνω από 200 ωφελούμενους

Ο  Δήμος Πλατανιά, ως Εταίρος του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΕΠI) – (ΤΕΒΑ/FEAD), το οποίο υλοποιείται από την Περιφέρεια Κρήτης, τις προηγούμενες ημέρες, παράλαβε και διένειμε στους ωφελούμενους του, είδη Κρεοπωλείου (Χοιρινό, μοσχάρι και αυγά).

Επίσης, ο Δήμος Πλατανιά και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του διένειμε, τις προηγούμενες ημέρες, σε πάνω από 200 ωφελούμενοι, κρέας, προσφορά της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων, καθώς και τρόφιμα και γλυκά.

Η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος, για θέματα Κοινωνικής Πολιτικής και Προστασίας καθώς και Πρόεδρος της Επιτροπής Διαχείρισης  του Κοινωνικού Παντοπωλείου, κα Μαραγκουδάκη-Πλοκαμάκη Χρυσάνθη, ευχαριστεί θερμά την Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων για την δωρεά της, συμβάλλοντας στην  στήριξη της Τοπικής Κοινωνίας και των συμπολιτών μας, οι οποίοι χρήζουν βοηθείας και κάλυψης των βασικών αναγκών τους.

Με την ευκαιρία θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλους τους δημότες, δημότισσες και κατοίκους του Δήμου μας, Χρόνια Πολλά, Προσωπική και Οικογενειακή, Υγεία -Χαρά και Ευτυχία-Καλή Χρονιά με Αλληλεγγύη στους Συνανθρώπους μας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook