Πραγματοποιήθηκε σήμερα, παραμονή Χριστουγέννων, 24 Δεκεμβρίου 2019, η βράβευση της  Χανιώτισσας πρωταθλήτριας κολύμβησης, Άννας Ντουντουνάκη, από τον Δήμαρχο Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη,  παρουσία του Αντιδημάρχου Αθλητισμού, Στέλιου Μηχαηλάκη και μελών του δημοτικού συμβουλίου.

Ο Δήμαρχος Χανίων, αφού συνεχάρη την πρωταθλήτρια κολύμβησης, για την μεγάλη επιτυχία της τόνισε ότι: “Θέλουμε να στείλουμε ένα αισιόδοξο μήνυμα με την παρουσία της Άννας στο Δημαρχείο αλλά και να εκφράσουμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους και όλου του δημοτικού συμβουλίου για όλες τις χαρές και τις συγκινήσεις που μας προσφέρει”.

Η πρωταθλήτρια με την σειρά της ευχαρίστησε το Δήμο Χανίων για την εκδήλωση και δήλωσε μεταξύ άλλων: “Μακάρι να έχω ανάλογες επιτυχίες και ακόμα καλύτερες στη συνέχεια γιατί σημασία έχει να μην επαναπαυόμαστε και να προσπαθούμε πάντα για κάτι καλύτερο”

Στην Άννα Ντουντουνάκη, απονέμη τιμητική πλακέτα για την σπουδαία απόδοση της και την κατάκτηση του χάλκινο μεταλλίου στα 100 μ. πεταλούδα, αλλά και την κατάρριψη του προηγούμενου πανελλήνιου ρεκόρ, που κατείχε η ίδια.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook