Οι συμμετέχοντες θα πραγματοποιήσουν μικρές και εύκολες πεζοπορίες στην γύρω ορεινή περιοχή, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει για τα μέλη του τριήμερη εξόρμηση με ελεύθερη συμμετοχή, για τον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς στο καταφύγιο του στην Ταύρη, πάνω από το οροπέδιο Ασκύφου στην επαρχία Σφακίων, από την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019 έως και την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020 το μεσημέρι.

Οι συμμετέχοντες θα πραγματοποιήσουν μικρές και εύκολες πεζοπορίες στην γύρω ορεινή περιοχή, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν. Στην διάρκεια της παραμονής τους εκεί θα συζητήσουν και θα ακούσουν ορειβατικές ιστορίες και θα περάσουν όμορφες στιγμές με καλή παρέα και πολύ εορταστικό κέφι.

Το καταφύγιο θα ανοίξει από τις 12:00 το μεσημέρι της Τρίτης 31/12 και οι συμμετέχοντες θα μπορούν να προσεγγίσουν την περιοχή με ιδιωτικά μεταφορικά μέσα και στη συνέχεια με πεζοπορία με χειμερινό ορειβατικό εξοπλισμό, αρκεί όμως να έχουν ενημερώσει έγκαιρα τον αρχηγό της εξόρμησης, για την παραμονή τους στο καταφύγιο.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μόνο στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647. Αρχηγός της εξόρμησης είναι ο κ. Θεόδωρος Γεωργακάκης.

Επίσης τις ίδιες ημέρες θα γίνουν παρόμοιες δραστηριότητες και στο καταφύγιο του Συλλόγου στην τοποθεσία Καλλέργη, πάνω από το οροπέδιο Ομαλού, στην επαρχία Κυδωνίας. Τα μέλη μας που θέλουν να το προσεγγίσουν θα πρέπει να περπατήσουν ως εκεί με χειμερινό ορειβατικό εξοπλισμό και να ενημερώσουν για την παραμονή τους εκεί, τον υπεύθυνο του καταφυγίου κ. Χρήστο Πατεράκη, στο κινητό τηλέφωνο 6973400077.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook