Eίχαν εγκριθεί 267.342 αιτήσεις για τη χορήγηση φετινού κοινωνικού μερίσματος.

Την Δευτέρα θα καταβληθεί το κοινωνικό μέρισμα, με τη διαβεβαίωση να έρχεται με τον πλέον επίσημο τρόπο από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «Star Κεντρικής Ελλάδας».

«Το κοινωνικό μέρισμα κατά 90% θα καταβληθεί αύριο. Είναι ένα τεχνικό ζήτημα, που αφορά τις τράπεζες. Εφόσον μέχρι αύριο το μεσημέρι μπορέσουν να έχουν φορτώσει τα στοιχεία των δικαιούχων, θα πιστωθούν μέχρι αύριο το απόγευμα τα χρήματα στον λογαριασμό τους και όσα δεν προλάβουν, θα είναι την Τρίτη. Σε κάθε περίπτωση θα έχει τελειώσει η διαδικασία μέχρι τις 31 του μηνός», ξεκαθάρισε ο κ. Πέτσας.

Τα μεσάνυχτα της Παρασκευής που έκλεισε η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή των αιτήσεων για το κοινωνικό μέρισμα, είχαν εγκριθεί 267.342 αιτήσεις για τη χορήγηση φετινού κοινωνικού μερίσματος, σύμφωνα με τα στοιχεία της ιστοσελίδας www.koinonikomerisma.gr.

Τι γίνεται με τις ενστάσεις
Σημειώνεται ότι, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, η πλατφόρμα πρόκειται να παραμείνει ανοικτή έως τις 15 Ιανουαρίου προκειμένου το διάστημα αυτό να υποβληθούν ενστάσεις από πολίτες, οι οποίοι εφόσον το δικαιούνται θα το λάβουν στις αρχές του χρόνου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook