Ο σκύλος του Λιμενικού τον ”τσάκωσε” την ώρα που κατέβαινε από το πλοίο – Δύο συλλήψεις

Ναρκωτικές ουσίες, εντοπίστηκαν σε σακίδιο 29χρονου αλλοδαπού κατά την αποβίβαση του από το πλοίο της γραμμής, χθες το πρωί, στο λιμάνι του Ηρακλείου. 

Κατασχέθηκε ένα κιλό κάνναβη ενώ συνελήφθη και ο παραλήπτης του πακέτου των ναρκωτικών. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λιμεναρχείου

“Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών προέβησαν, πρωινές ώρες χθες, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου, για παράβαση του Ν.4139/13 ”Περί εξαρτησιογόνων ουσιών”.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από τα ανωτέρω στελέχη με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ”ΜΑΣΚ” Κ9Ν 038, σε έναν αλλοδαπό ηλικίας 29 ετών, κατά την αποβίβασή του από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο στο λιμένα Ηρακλείου, βρέθηκαν μέσα σε σακίδιο πλάτης που έφερε: μία νάιλον συσκευασία που περιείχε φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης συνολικού μικτού βάρους 1.045,1 γραμμαρίων, καθώς και 300 μικρές διαφανείς πλαστικές συσκευασίες.

Από την προανάκριση που διενεργεί η οικεία Λιμενική Αρχή, προέκυψε ότι παραλήπτης των εν λόγω ναρκωτικών ουσιών ήταν ένας έτερος αλλοδαπός, ηλικίας 29 ετών επίσης, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη. 

Από τη Λιμενική Αρχή Ηρακλείου κατασχέθηκαν η ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικής ουσίας, οι πλαστικές συσκευασίες, δύο συσκευές κινητών τηλεφώνων και ένα απόκομμα ακτοπλοϊκού εισιτηρίου”. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook