Η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας έδωσε το “χρίσμα” στον Πολυχρόνη Τζωρτζάκη για τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο σύλλογος του Χανιώτη ποδηλάτη, Τάλως ΑΝΕΚ LINES, γνωστοποίησε τη χαρμόσυνη είδηση, τονίζοντας ότι γίνεται ο πρώτος αθλητής του που θα συμμετάσχει σε Ολυμπιακούς Αγώνες. 

Ο σπουδαίος ποδηλάτης από τα Χανιά συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία στην προσπάθεια πρόκρισης της Εθνικής ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 και αποφασίστηκε από την ΕΟΠ να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην κορυφαία διοργάνωση.

Στην πρόκριση της Εθνικής συνέβαλε καθοριστικά και ο επίσης Χανιώτης Στέλιος Φαραντάκης, όπως και οι Γιώργος Μπούγλας και Χαράλαμπος Καστραντάς, ενώ το δικό τους λιθαράκι έβαλαν και οι (επίσης Χανιώτες) Μιχάλης Κορτσιδάκης, Γιώργος Σταυρακάκης, μαζί με τους Μίλτο Γιαννούτσο, Γιάννη Ηλιάδη, Γιάννη Κυριακίδη, Εμιλιάνο Βίλα, Πέτρο Γκαζώνη, Γιώργο Νείλα, Παναγιώτη Χριστόπουλο, Δημήτρη Χριστάκο και Περικλή Ηλία που φόρεσαν τη φανέλα της Εθνικής ομάδας το 2019.

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή μάλιστα θα πραγματοποιήσει την ετήσια εκδήλωσή της, την Πέμπττη 23 Ιανουαρίου και ώρα 19:00 στο Αμφιθέατρο της ΕΟΕ, όπου θα βραβευτούν ο Πολυχρόνης Τζωρτζάκης για την πρόκρισή του, αλλά και ο προπονητής του.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook