Οι κυβερνητικές δυνάμεις κατηγόρησαν για τις επιθέσεις αυτές τις δυνάμεις του στρατάρχη Χαλίφα Χάφταρ
   
Τρεις άνθρωποι βρήκαν τον θάνατο σε αεροπορικό βομβαρδισμό στα νότια της πρωτεύουσας της Λιβύης, Τρίπολη, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας της κυβέρνησης εθνικής ενότητας (GNA).

«Τρεις άμαχοι έχασαν τη ζωή τους κι άλλοι τρεις τραυματίσθηκαν από την αεροπορική επιδρομή στην περιοχή του αλ Σαουάνι», που ελέγχεται από την κυβέρνηση, σε απόσταση 25 χλμ από την Τρίπολη, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Αμίν αλ Χασέμι.

Κατά τον ίδιον, από τους βομβαρδισμούς καταστράφηκαν και πολλά καταστήματα. Οι κυβερνητικές δυνάμεις κατηγόρησαν για τις επιθέσεις αυτές τις δυνάμεις του στρατάρχη Χαλίφα Χάφταρ, διεκδικητή της εξουσίας και απόλυτου κυρίαρχου της Ανατολικής Λιβύης, δημοσιεύοντας στην σελίδα τους στο Facebook φωτογραφίες από τα κατεστραμμένα καταστήματα.

Επιπλέον, οι κυβερνητικές δυνάμεις με ανακοινωθέν τους ενημέρωσαν πως σήμερα αιχμαλώτισαν 25 άνδρες των δυνάμεων του στρατάρχη.

Τα νότια προάστια της Τρίπολης αποτελούν το θέατρο σφοδρότατων μαχών από την έναρξη, στις 4 Απριλίου, της επίθεσης των δυνάμεων του Χάφταρ.
 

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook