Τα συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ, έπρεπε να περιμένουν να καθαριστεί ο δρόμος από το χιόνι

Λίγο μετά το μεσημέρι επανήλθε το ρεύμα στην ευρύτερη περιοχή των Σφακίων μετά τη βλάβη που προέκυψε και ταλαιπώρησε από το απόγευμα της Πέμπτης τους κατοίκους.

Τα συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ, πήγαν σήμερα το πρωί στα Ασκύφου, για να διορθώσουν τη βλάβη αλλά και στην Ανώπολη, ενώ στην χώρα Σφακίων υπήρχε πρόβλημα στην παροχή. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συνθήκες μετάβασης των συνεργείων της ΔΕΔΔΗΕ στα σημεία ήταν αρκετά δύσκοληπιο, καθώς σε πολλά σημεία στην περιοχή (όπως πχ στο δρόμο από Κράπη μέχρι το φαράγγι της Ίμβρου) οι δρόμοι ήταν κλειστοί από το χιόνι. Συνεπώς τα συνεργεία έπρεπε να περιμένουν τα μηχανήματα του δήμου για να καθαρίσουν το χιόνι.

Πάντως, στα Ασφένδου το ρεύμα δεν έχει επανέλθει, καθώς τα μηχανήματα δεν έχουν καταφέρει ακόμα να απομακρύνουν το χιόνι, οπότε το συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ, δεν μπορούσε να προσεγγίσει το σημείο.

Όπως τόνισε ο δήμαρχος Σφακίων, Μανούσος Χιωτάκης, τα μηχανήματα του δήμου συνεχίζουν την προσπάθεια καθαρισμού, οπότε ενδέχεται αύριο το συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ, να καταφέρει να επιδιορθώσει τη βλάβη. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook