Η θλίψη χαραγμένη στα πρόσωπα όλων για την απώλεια του Αντώνη Μπαλωμενάκη που έφυγε από τη ζωη χθες το απόγευμα

Συντετριμμένοι η οικογένεια, οι συγγενείς, οι φίλοι αλλά και ο πολιτικός κόσμος των Χανίων, συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία τον πρώην βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Αντώνη Μπαλωμενάκη.

Πολίτες και φορείς συνέρρευσαν στη Μητρόπολη Χανίων για να πουν το τελευταίο αντίο στον εκλιπόντα και να συλλυπηθούν την οικογένεια που έχασε τον άνθρωπό της νωρίς, σε ηλικία 65 ετών.

Η θλίψη χαραγμένη στα πρόσωπα όλων για την απώλεια του Αντώνη Μπαλωμενάκη που έφυγε από τη ζωή χθες το απόγευμα, έχοντας πρώτα διαγράψει πορεία στα πολιτικά πράγματα του τόπου, ως πρώην βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ την τετραετία 2015-2019, ως υποψήφιος βουλευτής της αριστεράς και ως δημοτικός σύμβουλος.

Άνθρωποι που συνεργάστηκαν και τον γνώριζαν μίλησαν με συγκινητικά λόγια όχι μόνο για τον πολιτικό και δικηγόρο αλλά και για τον άνθρωπο Μπαλωμενάκη.

Από την πλευρά του ο πρώην βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Σταθάκης ανέφερε για την απώλεια του Αντώνη Μπαλωμενάκη:

Ο Αντώνης θα είναι ένα σύμβολο για τη γενιά μας, διότι πρωτοστάτησε στο φοιτητικό κίνημα στη διάρκεια της δικτατορίας, στρατεύθηκε ανάμεσα στην κατάληψη της Νομικής και του Πολυτεχνείου. Ήταν ένας άνθρωπος που είχε μια λαμπρή σταδιοδρομία ως δικηγόρος στην πόλη μας, άσκησε το επάγγελμά του με τρομερή αξιοπρέπεια και ανθρωπιά. Υπήρξε ένας εξαιρετικός βουλευτής, ένας άνθρωπος με ήθος, ευγένεια, απέραντη συστολή και αποτελούσε υπόδειγμα για την πόλη μας.

Από χθες δεκάδες φορείς και στελέχη της πολιτικής και της αυτοδιοίκησης έχουν εκφράσει τη θλίψη τους και τα συλλυπητήριά τους για την απώλεια του Αντώνη Μπαλωμενάκη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook