Οδηγίες προς τους πολίτες ενόψει της  επερχόμενης κακοκαιρίας.

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Αποκορώνου ενημερώνει τους πολίτες ότι ο Δήμος είναι σε κατάσταση ετοιμότητας ενόψει της κακοκαιρίας και τους συμβουλεύει να είναι προσεκτικοί σε μετακινήσεις κτλ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου Αποκορώνου:

Από τον Δήμαρχο Αποκορώνου Χαράλαμπο Κουκιανάκη ανακοινώνεται ότι λόγω του επερχόμενου νέου κύματος κακοκαιρίας που αναμένεται από τη Κυριακή (5/1) έως την Τρίτη (7/1) και το οποίο θα συνοδεύεται από θυελλώδεις ανέμους και χιονοπτώσεις, το σύνολο των υπηρεσιών του Δήμου τίθεται σε κατάστασης ετοιμότητας.

Προς ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των υπηρεσιών και του μηχανισμού του Δήμου θα μισθωθούν και ιδιωτικά μέσα από εργολάβους εφόσον αυτά απαιτηθούν. Όλοι οι πολίτες θα πρέπει να είναι προσεκτικοί, να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών, να παρακολουθούν το φαινόμενο από τα ΜΜΕ και να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις άκρως απαραίτητες μέχρι την λήξη του.

Επίσης οι κτηνοτρόφοι να φροντίσουν για την επαρκή προμήθεια εφοδίων στις στάνες τους και παρακαλούνται όσοι έχουν σκάφη στους λιμενίσκους του δήμους μας να τα προστατεύσουν .

Τηλέφωνα επικοινωνίας Δημάρχου Χαράλαμπου Κουκιανάκη: 6948375990,Αντ/ ρχου Κ.Κουκουράκη: 6944573801 Αντ/ρχου Κ.Αθητάκη : 6948529398 ,Προέδρου Δ.Σ.κ.Κοτσιφάκη : 6945379427 ,6987065027.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook