Τα Χανιά επικράτησαν με 2-1 της Δόξας Δράμας και μπόρεσαν να “πατήσουν” ξανά στην εξάδα της βαθμολογίας της Super League 2. 

Υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες στα Περιβόλια η χανιώτικη ομάδα είχε πολύ καλή παρουσία στο πρώτο ημίχρονο, με ένα δοκάρι με τον Βρεττό (18′) και δύο γκολ από Ανδρέου (33′) και Κουσκουνά (35′). 

Η Δόξα, που ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Γρομητσάρη στο 21′, μείωσε με ωραίο γκολ του Πλέγα στο 48′ και έκανε αγχωτική τη συνέχεια του αγώνα.

Οι φάσεις του αγώνα
18′ ΔΟΚΑΡΙ: Μεγάλη ευκαιρία, από σέντρα του Βρεττού ο Κουσκουνάς κάνει κίνηση να βρει την μπάλα με το κεφάλι αλλά δε τη βρίσκει και καταλήγει στο δοκάρι.
21′ Σέντρα του Σιώπη διαμαρτυρίες της Δόξας για χέρι του Γρομητσάρη.
22′ Κόρνερ του Κόντου ο Ανδρέου προσπαθεί να διώξει με κεφαλιά αλλά στέλνει την μπάλα παράλληλα από την εστία και μετά από κόντρες ο ίδιος απομακρύνει.
32′ Ο Μουμίν κλέβει την μπάλα από τον Σιώπη και στη συνέχεια βρίσκεται στο έδαφος, δεν υπάρχει παράβαση σύμφωνα με τον Οικονόμου. 
33′ ΓΚΟΛ: Κόρνερ του Τριανταφυλλάκου, κεφαλιά του Ανδρέου ο Μένκα δεν μπορεί να αποκρούσει σταθερά, όπως και ο Σιώπης δεν μπόρεσε πάνω στη γραμμή να απομακρύνει, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα (1-0).
35′ ΓΚΟΛ: Δευτερόλεπτα μετά από σέντρα του Βρεττού ο Κουσκουνάς με κεφαλιά κάνει το 2-0.
42′ Φάουλ του Τριανταφυλλάκου ο Μένκα δύσκολα αποκρούει σε κόρνερ.
48′ ΓΚΟΛ: Ο Πλέγας με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή μειώνει σε 2-1. 
57′ Ατομική ενέργεια και σουτ του Κρητικού ο Κουτζαβασίλης μπλοκάρει.
60′ Κόρνερ του Κρητικού ο Σωτηράκος απομακρύνει, ο Κουκόλης σουτάρει και ο Κουτζαβασίλης αποκρούει, ενώ στη συνέχεια το σουτ του Πλέγα κοντράρει και καταλήγει κόρνερ. 
68′ Σουτ του Κόντου μπλόκαρε ο Κουτζαβασίλης.
90+4′ Φάουλ του Πλέγα κεφαλιά του Κουκόλη η μπάλα αρκετά έξω.

Διαιτητής: Ανδριανός (Αχαΐας)
Βοηθοί: Κακαφώνης – Οικονόμου (Αχαΐας)
4ος διαιτητής: Δραγάτης (Ανατολικής Αττικής)
Κίτρινες κάρτες: Πάνος (62′), Μουμίν (69′), Χάμοντ (76′), Κουσκουνάς (90+4′), Κουκόλης (90+4′)

Χανιά (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Πάνος (63′ λ.τρ. Αρναρέλλης), Ανδρέου, Γρομητσάρης, Σωτηράκος, Τριανταφυλλάκος (54′ λ.τρ. Παναγιωτούδης), Μουμίν, Κάσσος, Βρεττός, Κουσκουνάς, Τζιώρας (77′ Δημητριάδης).

Δόξα Δράμας (Κώστας Ανυφαντάκης): Μένκα, Παπαργυρίου, Αργυρόπουλος (46′ Σαμπανίδης), Οικονόμου (71′ λ.τρ. Περεγιό), Κρητικός, Πλέγας, Κουκόλης, Κόντος (80′ Πινδώνης), Σιώπης, Καψάλης, Χάμοντ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook