Τα προβλήματα με την υδροδότηση συνεχίζονται σε διάφορες περιοχές των Χανίων.

Πραγματική μάχη με το χρόνο, ώστε να μην μείνουν για περισσότερη ώρα χωρίς νερό σπίτι και οικογένειες, δίνουν συνεργεία της ΔΕΥΑΧ και του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης σε περιοχές που έχουμε διακοπές υδροδότησης. Περιστατικά που έχουν προκύψει λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας των προηγούμενων ημερών.

Πιο συγκεκριμένα, εξακολουθεί να υπάρχει πρόβλημα με την υδροδότηση σε περιοχές του Ακρωτηρίου όπως οι Κορακιές. ¨Εχει χαλάσει το δίκτυο υδροδότησης και συνεργείο του ΟΑΚ σπεύδει χειροκίνητα να το διορθώσει. Τη δεδομένη στιγμή το νερό πηγαίνει στα σπίτι με χαμηλή πίεση και υπάρχει αισιοδοξία ότι εντός της ημέρας το πρόβλημα θα έχει διορθωθεί.

Πρόβλημα υπάρχει στα Άπτερα. Κεραυνός έπεσε στο αντλιοστάσιο στο Καλάμι με συνέπεια να έχει υποστεί ζημιά. Όπως μας τόνισε ο Γενικός Διευθυντής της ΔΕΥΑΧ κ. Κώστας Στεργιάνης, έχει σπεύσει συνεργείο της Επιχείρησης για να διορθώσει το πρόβλημα, συνεπώς εντός της ημέρας η υδροδότηση θα έχει αποκατασταθεί.

Τέλος, πρόβλημα υφίσταται τη δεδομένη στιγμή και στον Πάνω Σταλό. Λόγω των διακοπών ρεύματος που παρατηρούνται δεν λειτουργεί το μικρό αντλιοστάσιο της περιοχής. Μόλις αποκατασταθεί το πρόβλημα με το ρεύμα θα έχουν νερό στον Πάνω Σταλό.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook