Δήμοι της Κρήτης αποφάσισαν να κρατήσουν κλειστά τα σχολεία αύριο, πρώτη ημέρα που θα λειτουργούσαν μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Τελευταία ενημέρωση 18.59

Οι δήμοι Αμαρίου και Μυλοποτάμου στον νομό Ρεθύμνου και ο δήμος Ηρακλείου, στις ανακοινώσεις τους επικαλούνται λόγους ασφαλείας λόγω του ψύχους και των καιρικών φαινομένων

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Δήμος Αμαρίου

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που επικρατούν στην περιοχή του Δήμου Αμαρίου να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου την Τετάρτη 08-01-2020 προκειμένου να αποφευχθεί ατύχημα κατά την μεταφορά των μαθητών.

Δήμος Μυλοποτάμου

Με απόφαση του Δημάρχου Μυλοποτάμου κ.Δημήτρη Κόκκινου, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς επίσης οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Μυλοποτάμου, δεν θα λειτουργήσουν την Τετάρτη 8 Ιανούαρίου 2020 λόγω ψύχους και έντονων καιρικών φαινομένων.

Δήμος Ηρακλείου 

Δεν θα λειτουργήσει το κτιριακό συγκρότημα όπου στεγάζονται τα 4ο Γυμνάσιο και 4ο Λύκειο Ηρακλείου, λόγω προβλήματος στον καυστήρα θέρμανσης.

Δήμος Γόρτυνα

Ο Δήμος Γόρτυνας ανακοινώνει ότι, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, όλες οι σχολικές μονάδες (Βρεφικός, Παιδικοί Σταθμοί, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) θα παραμείνουν κλειστές την Τετάρτη 8/1/2020

Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου

Εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων (χιονόπτωση, παγετός, και μη αναμενόμενες πλημμύρες) που ταλαιπωρούν το Οροπέδιο Λασιθίου τα τελευταία 24ωρα, από Τετάρτη 8 /1 /2020 έως και Παρασκευή 10/1/2020 τα σχολεία της περιοχής θα παραμείνουν κλειστά.

Πιο συγκεκριμένα, από 8/1 έως 10/1 δεν θα λειτουργήσουν το Δημοτικό Σχολείο Αγ. Γεωργίου, το Νηπιαγωγείο Αγ. Γεωργίου, το Παράρτημα Νηπιαγωγείου στο Τζερμιάδων, ο Παιδικός & Βρεφικός Σταθμός Αγ. Γεωργίου, καθώς και το Γυμνάσιο και Λύκειο Τζερμιάδων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook