«Ήταν δική μου και πολύ συνειδητή απόφαση να πάρω το ρίσκο να αφοσιωθώ στην οικογένειά μου».

Για τη ζωή της μετά και τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της και την απόφασή της να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα μίλησε στο «The 2night Show» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου η Δούκισσα Νομικού.

«Δεν είμαι super model. Είμαι μανούλα δύο παιδιών» είπε στην αρχή της συνέντευξης, αποκαλύπτοντας ότι έχει γνωρίσει από κοντά διάσημα μοντέλα του εξωτερικού όπως η Eva Longoria.

Η Δούκισσα είπε ότι λιώνει για τον γιό της Σάββα και μαζί με την Αναστασία θα τους βαφτίσει το καλοκαίρι. Στη συνέχεια μίλησε για το άγχος που έχουν οι γυναίκες που γεννούν.

«Το σώμα άλλαξε. Ήξερα ότι θα αλλάξει αλλά δεν με νοιάζει. Για μένα το σώμα ομορφαίνει. Ήθελα την ευλογία να αποκτήσω τη δική μου οικογένεια. Ο άνδρας μου μού λέει τώρα είσαι πιο ωραία από πριν»

Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια είπε ότι «ήταν δική μου και πολύ συνειδητή απόφαση να πάρω το ρίσκο να αφοσιωθώ στην οικογένειά μου», προσθέτοντας ότι ένα τρίτο παιδί θα ολοκλήρωνε την επιτυχία της οικογένειας, αλλά σε λίγα χρόνια από τώρα.

Είπε επίσης ότι δεν είναι ακόμα έτοιμη να επιστρέψει στην οικογένεια. «Δεν είμαι ακόμα σε φάση να επιστρέψω στην τηλεόραση. Θέλω λίγο χρόνο ακόμα. Δεν έχει τελειώσει το κεφάλαιο της τηλεόρασης για μένα» είπε.

«Ο Θέμος ήταν ο τηλεοπτικός πατέρας»
Η Δούκισσα Νομικού μίλησε για τη σχέση της με τον Θέμο Αναστασιάδη.

«Ήμασταν οικογένεια. Ο Θέμος για μένα ήταν τηλεοπτικός πατέρας. Σοκαρίστηκα όταν το έμαθα» είπε για την απώλειά του και πρόσθεσε: «Μου λείπει πολλές φορές».

«Δεν μπορεί να υπάρξει άλλος σαν τον Θέμο για μένα. Για μένα τηλεόραση δεν είναι οι ζώνες, είναι οι συνεργασίες» τόνισε στην ερώτηση ποια είδους εκπομπή θα ήθελε να παρουσιάσει.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook