Με ένα ποτήρι ούζο ο πρωθυπουργός ευχήθηκε καλή χρονιά.

Στην επιβλητική αίθουσα Benjamin Franklin Room στην Ουάσιγκτον, ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μάικ Πένς και ο ΥΠΕΞ Μάικ Πομπέο παρέθεσαν δεξίωση προς τιμήν του Κυριάκου Μητσοτάκη και της συζύγου του Μαρέβας.

Με ένα ποτήρι ούζο στο χέρι ο Ελληνας πρωθυπουργός τσούγκρισε με τους οικοδεσπότες και ευχήθηκε στα ελληνικά καλή χρονιά στους καλεσμένους που του φώναζαν «άξιος».

Το βίντεο με τις ευχές του πρωθυπουργού

Περισσότεροι από 200 επιφανείς ομογενείς, από τον επιχειρηματικό και τον επιστημονικό χώρο, έδωσαν το «παρών» στο δείπνο, ταξιδεύοντας κάποιοι από αυτούς από τη Νέα Υόρκη, την Καλιφόρνια, το Σικάγο και το Μεξικό, ενώ ελάχιστοι ήταν οι καλεσμένοι από την Ελλάδα.

Χαμογελαστή η Μαρέβα Μητσοτάκη


Η ορχήστρα υποδέχθηκε τον κόσμο με ελληνικούς σκοπούς , όπως «Τα παιδιά του Πειραιά», ενώ από τον μπουφέ δεν έλειψαν οι ελληνικές γεύσεις, με το εκλεκτό κρασί αλλά και το ούζο να ρέουν άφθονα.

​Παρούσα και η σύζυγος του πρωθυπουργού Μαρέβα Μητσοτάκη, η οποία χαμογελαστή έβγαλε φωτογραφίες με τους καλεσμένους. Την τιμητική τους βέβαια στις selfies είχαν οι οικοδεσπότες Πενς και Πομπέο, αλλά και οι υπουργοί που συνόδευαν τον πρωθυπουργό.

«Βροχή» έπεσαν τα αιτήματα για selfies με τον Μάικ Πενς

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε στις 02.30 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδος, καθώς το πρωθυπουργικό ζεύγος έπρεπε να αναχωρήσει λίγο αργότερα για την Ελλάδα, ολοκληρώνοντας το ταξίδι του στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η ορχήστρα και… «Τα παιδιά του Πειραιά»


Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook