Ο Πανακρωτηριακός έχασε τον Βραζιλιάνο του, τον Καρλίτο, που πάντως δε θα πάει πολύ μακριά, αφού θα παραμείνει κάτοικος Χανίων. 

Το "10" το καλό της ομάδας του Ακρωτηρίου αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στα Χανιά, έπειτα από μισή σεζόν με εξαιρετικές εμφανίσεις στη Γ' Εθνική. Η πρώτη ομάδα που τον έφερε στην Κρήτη ήταν την περασμένη σεζόν ο ΠΟΑ, ενώ για πρώτη φορά αγωνίστηκε στην Ελλάδα για λογαριασμό της Θήβας. 

Η ανακοίνωση του Πανακρωτηριακού έχει ως εξής:

Το Δ.Σ της ΜΟΒΙΑΚ/Πανακρωτηριακός Α.Ο. έκανε με ιδιαίτερη χαρά αποδεκτό το αίτημα του ποδοσφαιριστή Carlos Daniel Dos Santos Aranha και ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας για να συνεχίσει σε ομάδα της Super League 2!

Ο «Καρλίτο» εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας μας το περασμένο καλοκαίρι και χάρη στις ποδοσφαιρικές αρετές του, την άψογη συνεργασία με τους συμπαίκτες του, αλλά και με την καθοδήγηση του τεχνικού επιτελείου, κατάφερε να ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του στον αγωνιστικό χώρο και να αποτελέσει «το μήλο της έριδος» για ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών.

Η οικογένεια του Πανακρωτηριακού στέκοντας πάντα αρωγός στην προσπάθεια εκπλήρωσης των στόχων όλων των ποδοσφαιριστών της, εύχεται ολόψυχα καλή συνέχεια στον νέο σταθμό της καριέρας του και την πίστη ότι οι στόχοι του θα επιτευχθούν.